söndag 1 september 2013

Kenny K - Uptown Angel

 
 Hej och varmt välkommen in på min blogg igen =)
 
Som ni kanske har märkt så har det inte hänt mycket här under sommaren och men pysslat har jag jort trotts allt men inte orkat blogga det. Jag har haft en lång semester från min blogg men ska ta tag i den nu igen =) Det är också därför jag inte har varit och besökt era fina bloggar som jag brukar så jag har mycket att ta igen ;) Men vi har haft en otroligt fin sommar med massor at sol och bad och mot slutet av min semester tappetserade jag om tre rum här hemma som tagit större delen av min enerigi.... Men nu när vi går mot hösten och vintern ska jag krypa ner i min källare igen och pyssla och blogga det lovar jag!!!
 
Börjar med att visa er ett kort som jag fick beställning på före min semester av en arbetskompis. Det skulle passa till hans dotter som fyllde 18år och höll på med sitt körkort för fulla muggar. Vet också att Moa  nu har klarat sitt körkort, så stort grattis till det =)
 
Till det här kortet valde jag en super snygg Kenny K- Uptown Angel stämpel som jag tyckte skulle passa bra. Jobbade sedan med lila färger på både papper och dekorationer. Kenny K stämpeln har jag färglagt med mina Distress pennor som jag inte kan leva utan ;) Och bakom motivet har jag stansat ut ett litet kakpapper. På motivets kant har jag stansat med en MS stans som ser ut som små hjärtan och på det lila blommiga papperet har jag använt den nu så populära mustasch stansen som även den är en MS. Och den lilla bilen har jag stansat ut med en Provo Craft dies.
 
                                     

Och på insidan valde jag att använda den fina grattis diesen från Rox Stamps som jag bara älskar!! Den är så snygg och fyller verkligen upp ett kort på ett fint sätt med sin snygga stil! Stansade även ut en liten blomma och blad.

 
Så det var allt för mig den här gången!! Hoppas nu ni vågar skriva en kommentar när ni är in trotts att jag varit dålig på att besöka er. Ska givetvis ta mig en bloggrunda nu och titta på allt fint ni har hjort och lämna ett spår. Ha en trevlig söndag på er!! Kramar från Sandra!
 
 

 
 

2 kommentarer:

Margareta sa...

Hej Sandra!
Välkommen åter! Jag måste ju erkänna att jag saknat dina glada tillrop under sommaren även om jag ju följt dina öden ochäventyr på FB! Har också saknat alla fina kort och all inspiration här i din blogg, men nu gläder jag mig åt att du är på G!!
Det är ett riktigt läckert kort du visar oss idag - så vackra färger, en passande stämpel så vackert färglagd och massor av fina detaljer att njuta av!!! Gillar särskilt hur du använt de olika stansarna - snyggt!!
Tänk att vi inte stött på varann en enda gång i Hälsingland i sommar!! Det får vi ta igen på Gävle-mässan hoppas jag!!
Ha nu en bra vecka och jobba inte ihjäl dig!!
Kram!!

Åsa/asamia sa...

Skönt att ni haft en underbar sommar med sol och värme och annat att göra än bara sitta inne. Välkommen tillbaks till zybervärlden ♥
Ditt kort är så fint, kul att få se lite nytt härinne.
Gillar att du kommer ner till mässan, hoppas vi får en stund att surra lite då.
Kram