torsdag 9 februari 2012

Jag vill leva!

Hej och trevlig torsdag!

I dag är det exakt ett år sedan jag fick reda på att jag hade elakartad hudcancer. Det blev ett nytt ingrepp då i mitt lår och  min läkare Ludvig skar extra mycket för att vara säker på cancern skulle försvinna. Tyvärr missade han en artär som tre timmar senare ställde till det för mig så det vart en dubbel operation den här dagen. Så därför tog det extra lång tid för mitt sår att läka. Tur nog så läkte det i hop lagom till sommaren så jag kunde bada med barnen. Och den allra största lyckan var när Ludvig ringde mig och sa att cancern var borta!!! Får nu gå på återbesök var 3månad för att kolla så inga nya märken ploppat upp. För att bearbeta detta har jag tagit stor hjälp i från mitt skapande och efter den här händelsen i mitt liv valde jag att fixa mitt pysselrum som en hjälp till den läkande processen. Och det har hälpt mig så mycket att kunna gå in i scrapvärlden när man tyckt det varit jobbigt för då slappnar jag av och då mår jag bra!!!

Den här LO bygger på en hyllning till livet!

Bakgrundspapperet heter melissa frances det fina mitten papperet kommer i från pinkpaislee. Ville använda sådant som känns att det är jag och jag tycker om rosa, grönt och glitter så därför ser den här LO ut som den gör. Ramen runt kortet är stansad med MS stans. Blommorna är köpta från olika ställen har bara plockat det jag hade i min lilla pappers blomlåda =) Den rosa rosetten är återvunnen floss som satt på ett paket som Thindra fick i julas.


Har även använt en Magnolia dies svirvel med hjärta och en rosa hattnål.


Texten är ett QK alfabet som heter Emily och det tog jag rosa spillpapper åt. Sedan skrev jag direkt på LO lite kortfattat vad som hände mig för ett år sedan.


Vem vill inte leva?


Så det var vad jag hade att visa er i dag. Ha en bra kväll för det ska jag ha! Kom i håg att sola försiktigt i sommar och avstå från att sola solarium för det är inte så roligt när man inser att livet kanske kommer bli mycket kortare en vad man hade tänkt sig. Det finns brun utan sol att smeta sig i om man absolut måste vara brun om kroppen! Ha det bra kramen från mig!
 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar LO!

Kram Elzan

Anonym sa...

Riktigt fin layout! Du är stark och har kämpat på bra! Fortsätt så!! Kram

Anonym sa...

Jättefin LO! Ja, du är så stark Sandra! Kram Malin

Åsa/asamia sa...

Å vad fin den är, och vilket superfint foto på dig!Du är en riktig scrappare du, kanon!!
Skönt att de fått bort cancern och att du får leva och må bra med dina barn. Livet får en att tänka till när det händer såna saker.
Massa kramar!!
♥ ♥ ♥

maria sa...

Underbar layout Sandra. Så himla fin och med ett så viktigt budskap och minne. Gillar fotot på dig.

Nu måste vi få till en träff snart, saknar att träffa alla.

Kramen

Sandra sa...

Underbar LO och fantastiska färger. Färgerna är lika mycket du som titeln. Du är stark, både i vilja och i handling och jag är så glad att kunna kalla mig din vän. Mycket fint, gripande och det väcker tankar.
Livet ska inte slösas bort på en massa strunt och jag tycker du väljer ett bra liv värt att lägga tid och energi på.
MASSOR av KRAMAR!!

pysselsandra sa...

Tusen tack för alla er fina komentarer!

Jag blir alldeles rörd när jag läser vad ni skrivit <3

Nu ska jag fortsätt med att leva!

Em sa...

ååh! Du är Stark Sandra! Du ska LEVA! Såå hemskt, hatar verkligen ordet Cancer, har försvunnit så många liv :( Låter härligt att du med hjälp av scrap kan bearbeta! Sköt om dej!! ps, solen är verkligen farlig! Kramar!