torsdag 10 januari 2013

Kissemissen

Hej och trevlig kväll på er =) Har just varit ute på en härlig stavpromenad och vilar mig lite framför datorn ett tag nu. Var så skönt med frisk luft och snön som sakta dalade ner från skyn. Hoppas det blir många långa härliga promenader det här året.
 
Ska nu visa er ett till julkort som är stämplat med den söta lilla katten med tomteluva. Och den fina ramen som är stansad med en Sizzix die. Jag färjlägger den med mina Distress pennor som jag är så förtjust i. Har sedan dekorerat med lite julblommor och en ut stansad järnek.
 
 
God jul stämpeln är från Reprint och den är embossad med svart glitterpullver. Har även fäst ett metallhörn uppe i höger hörn som dekoration.
 
 
Insidan av kortet fick se ut så här med en tags som jag dekorerat med ett utstsansat paket och några MS grenar. Runt tagsen har jag stämplat med en järneksstämpel från Slöjddetaljer.

                                                 På baksidan av mina kort brukar jag stämpla med min personliga stämpel. På så vis hoppas jag att fler hittar in till min blogg och mina alster. Tycker så mycket om den här stämpeln med alla sina fina detaljer på. Den passade mig så bra =)
 
Så det var vad jag ville visa er den här gången. Vill tacka er som är så snälla och skriver när ni är in och kikar på bloggen har nu varit lite dålig på det men lovar att bättra mig. Ha en trevlig kväll kramar Sandra!
 

5 kommentarer:

Majsan sa...

Men ojojoj vilket supergulligt julkort med en såå söt stämpel.
Såå fint färglagt, snyggt med metallhörnet.
Javisst är det väl härligt med promenader :)

KRAMAR MAJSAN

Margareta sa...

Ja här singlar inga flingor - snön yr i stora drivor och vi har skottat och skottat och gått på en mycket pulsig promenad. Skönt ändå!!
Jättefint kort med den söta katten och den supersnygga stansade ovalen runt!! Den är jag så avundsjuk på ;-)
Tack också för rara ord hos mig!!
Kram!!

Kristina ScrapSalig sa...

Låter som om du haft en härlig promenad i ett vinterlandskap! Det gillar jag också och det är lite speciellt om vintern med den kalla och friska luften.

Supersnyggt julkort du gjort! Den utstansade ramen är verkligen läcker och det var allt en riktig sötnos du använt som motiv. Men WOW vilken snygg handgjort-stämpel du har, snygga sirliga detaljer och vackert typsnitt på texten! Jag förstår att du gillar den!

Ha nu en alldels underbar och skön helg, kram!

Lisa sa...

Fint kort med söt kisse :o)

Även Din personliga stämpel är snygg!
Har Du beställt den någonstans ifrån?

Kramar Lisa

Åsa/asamia sa...

Vilket härligt fint kort med söta kissemissen.
Härligt med stavpromenad också, här blåser det kallt idag - så det får va idag. Imorrn kanske det blir en prommis istället.
Hoppas du haft en fin helg.
Kram