torsdag 31 januari 2013

Du är vår ögonsten.

Hej på er! Så var det torsdag och jag som jobbar kväll den här veckan jobbar sista kvällen! Så i natt blir det mitt härliga torsdagsbad som jag brukar ta som en belöning efter en hård arbetsvecka =) Jag vill passa på och tacka er alla som har varit så gulliga och lämnat spår när ni varit in och kikat på min blogg. Ni skriver så många fina saker så jag blir rörd!! Ska försöka ta mig en ny runda sen efter detta och se på allt fint ni gör. Det är ni som ger mig all fin  inspiration, alla fina bloggar där ute!!
 
Nu är det dags för ett litet 3års kort som en kollega beställt av mig. Detta skulle passa en liten kille som heter Adrian och då valde jag att jobba med starka färger för det piggar upp. Stämpeln kommer från Vildastamps.com och den är ju så söt även texten är deras och dom passar så bra i hop. Har färjlagt motivet med mina Distress Marker och sedan stämplat runt kanterna med en poststämpel och lite färjstänk. Har sedan haft lite Stickles runt kanterna. Bokstäverna kommer från Panduro och blommor och blad har jag stansat ut och hjort själv. Den fina ramen är stansad med hjälp av en Sizzix die.
 
 
Insidan fick se ut så här då jag använt mig av MS stansar för att göra ramen.

 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången. tusen tack för titten och lämna gärna en kommentar för då blir jag så glad =)  Många kramar från Sandra!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Åh ett så härligt färgglatt kort till en liten kille! Det kommer både beställaren och födelsedagsbarnet att gilla! Glada färget och tydliga former passar en 3-åring perfekt!!

Skönt att din kvällsvecka snart är slut, så du får njuta ditt härliga kvällsbad!
Kram!!

Majsan sa...

Hejsa goa Sandra,
ÅHH vad glad man blir att titta in här och får se ett sånt superhärligt kort till en 3-ring, såå passande motiv och text.
OJOJ vad födelsedagsbarnet kommer att bli glad över detta kort.
Insidan är ju såå superfin också!

HA DET SÅ GOTT!!

VARMA KRAMAR MAJSAN