fredag 1 februari 2013

Farmor Viola 82år!

Hej och trevlig fredag på er =) Det som är kvar av den i alla fall. Idag har jag och Thindra varit till min farmor och gratulerat henne på hennes 82års dag. Då vi har ett födelsedags barn så ska det vara ett kort.
 
Jag jorde detta kort i går natt efter jag tagit mitt torsdagsbad. Kunde inte låta bli efter som det kom ett nytt litet paket från Hannas Pysselstuga där den här lilla godingen var med blandannat. Tycker hon är så söt där hon står med armana sträckta  då det regnar hjärtan. Motivet har jag färjlagt med Distress Markers och sedan dekorerat med lite blommor och ett metallhörn i silver. Stansade även ut ett hjärta som jag skrev min farmors namn och ålder på.
 
 
Insidan av kortet sansade jag en ram med hjälp av MS punchar.

 
Så detta var vad jag ville visa er för den här gången. Vill passa på att tacka för dom fina kommentarerna ni lämnar när ni är in. Jag blir så glad för varje rad ni skriver!
Ha en trevlig helg många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Ljuvligt vackert kort till farmor! Stämpeln är verkligen jättesöt och du har färglagt så fint! Resten av kortet är också så snyggt - särskilt förtjust är jag i den fina insidan och den vackra kant- och hörnstansade skrivrutan.
Jag har också ett par hörnstansar men är så dålig på att använda dem tyvärr !
Ha en härlig helg! Kram!!

KatarinaR sa...

Så mycket fint du har gjort sen sist jag tittade in här!
Säkert blev din farmor glad för det här fina kortet, med många fina detaljer.
Ha en bra fortsättning på helgen!
Kram!

Nina sa...

Helt underbart och vilka ljuvliga färger. Den stämpeln du har använt kommer snart hem till mig också. Du får ha en bra dag och vecka. Kram Nina

Lisa sa...

Verkligen jättefint, Sandra!
Du har valt sköna och lätta färger...passar bra när dagarna kanske upplevs gråa och regn/snöiga :-)

Kramar Lisa