onsdag 6 februari 2013

Kram

Hej och trevlig onsdag på er! Så var vi äntligen friska igen!!! Jag och Thindra var ju som jag skrev till min kära farmor i fredags och firade henne. dagen efter åkte Thindra på magsjukan och fick då reda på att nästan alla som var få farmors fest hade blivit sjuka  =(   Var inge kul att se att lillfisan blev sjuk nu igen då hon inte för så länge sedan varit sjuk i feber. Så klart trillade jag dit dagen efter som man brukar när man är den som torkar, tvättar och tröstar sina barn när dom är sjuka. Som tur var har både Liam och Tobbe klarat sig.......  Och vi har vi äntligen haft våra 48 timmar kräkfria och har i dag jobbat min första dag och Thindra kunde gå sin första dag till skolan. Har varit så trött och klen tidigare så inte före ens i går orkade jag sätta mig en stund och pyssla och vilken underbar känsla det var!!! Så skönt att sitta och fippla med mina papper och stämplar igen!
 
Till det här kortet har jag använt en Magnolia stämpel jag köpte av Hannas Pysselstuga när jag var på scrapmässan i Gävle i höstas. Den fans även nu att beställa men då behövde jag det inte =) Har valt att använda mig av blå papper och dekorerat med lite fina blommor. Stämplade stämpeln Kram i famnen på Tilda som just sitter och kramar om ett hjärta.
 
 
Tycker det är tråkigt när mina kort blir dålig fotade men jag vill visa er det trotts lite grumlig bild. Insidan av kortet fick ser ut så här med lite plats för att skriva en rad eller två vad man nu vill.

 
Så det var allt för mig! Vill tacka mina underbara vänner som är in och lämnar ett spår då och då ni gör mig så glad! Även ett stort tack till er andra fast jag inte vet vilka ni är. Ha en trevlig kväll, nu ska jag försöka få mina små i sängen. Det är ju skola och jobb i morgon med ;)
 
På återseende kramar Sandra!

5 kommentarer:

Susy sa...

Underbart fint kort!

KRAM SUSY

Majsan sa...

Hejsan goa Sandra,

men vad tråkigt att varit sjuka igen, så skönt att ni är bättre nu och så får vi hoppas att ni får hålla er friska nu.
Men vilket supersött kort med underbara Tilda.
Såå fin spelbinders ramen blev runt henne och så vackert med blommorna och charmsen :)
Insidan är ju otroligt fiint :)

HA DET SÅ GOTT OCH TA NU HAND OM ER!!

BAMSEKRAMAR MAJSAN

KatarinaR sa...

Så skönt att ni är friska igen nu!
Tycker du stämplat så fint runtom Tilda och hjärtkanten runtom passade ju perfekt till det här motivet.

Kram!

Margareta sa...

Underbart ljuvligt utifrån och in!! Så läckra färger, söt stämpel, härliga blommor och de såå söt charm!!!
Hoppas ni får vara friska nu!! Magsjuka är minsann inte roligt!! Fy :((
Ha det gott och ta det lugnt tills du får alla krafter tillbaka, så du inte "trillar dit" igen!!
Var rädd om dig!! Kram!!

Kristina ScrapSalig sa...

Inte roligt med alla bassilurer som härjar och det är tungsamt när det liksom aldrig vill bli bra! Ta hand om er och håll ut, andra och friskare tider kommer!

Vilket helmysigt kort du skapat, förstår att det var roligt att återfå orken för pysslandet och denna stämpel med Tilda är ju såååå söt! Vackert med en rund bakgrund till Tildan och du har fått till kanten så snygg! Stilrent och snyggt jobbat!

Ha det gott, stor kram!