lördag 9 februari 2013

Allahjärtansdag

Hej och trevlig lördag på er!
 
Vill börja med att tacka alla snälla som den senaste tiden lämnat spår när ni varit in och kikat. Blir lika glad varje gång någon vågar lämna ett spår och en åsikt vad ni tycker =) Försöker alltid hälsa på dom som varit in och lämnat en rad nästa gång jag är in och uppdaterar min blogg.
 
Nu ska jag visa er ett litet Alla hjärtansdag kort med söta Tilda. Valde en textstämpel från Vilda Stamps som det står du har fångar mitt hjärta på. Dekorerat med lite av varje och så har jag testat mig på att lifta Åsa Wermelin fina hjärta =) Hon brukar ha ett rött hjärta med vita prickar på sina kort lite nu och då som jag tycker är så fina. Gå gärna in och kika på hennes fina blogg! Jag har fått massor av tips och inspiration där och av alla er andra med som har fina bloggar där ute!
 

Insidan fick se ut så här med en tags som jag stämplat efter kanten och även här fick ett fin hjärta plats och en hemmastansad blomma.

 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången. I kväll ska jag och barnen titta på Melodifestivalutagningen och se vilka två som går vidare till finalen. Vi älskar schlager här hemma förutom sambon. Och i morgon ska jag på en liten scrappträff till min kära granne Maria som också har en jättefin blogg som ni kan gå in och kika på!
 
Ha en trevlig Lördag för det ska vi ha, många kramar från Sandra!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Sååå fint! Jag älskar de där söta hjärtana. Nu blev jag taggad att göra lite kärleksfulla alla hjärtans-kort oxå! :) kram!

Nina sa...

Ett underbart kort har ha du gjort som alltid, snyggt att stämpla runt tagsen. I dag skall jag scrappa jag har tre Alla Hjärtans kort att göra. Du får ha en bra dag. Kram Nina

Majsan sa...

Hejsan goa Sandra ;)
det är ju så roligt att titta in hos dig varje gång, superfint Alla hjärtans dag kort, så söta Tilda med :)
SÅå vackert med spetsbandet och så hjärtanen, hjärtat under Tilda är det en kakservett eller dies? den är ju så fin :)

HA DET SÅ GOTT OCH TA HAND OM DIG!!

BAMSEKRAMAR MAJSAN