måndag 18 mars 2013

Full fart!

Hej nu är det måndag igen och arbetsveckan har börjat om.
 
Har varit och inhandlat ny slalomutrustning till sonen som han ska ha i skidbacken nästa år så nu hoppas jag att det blir mycket snö 2014!! När vi ändå är inne på temat snö passar det bra att visa er den här LO som jag bidrar med i den här veckans tävling inne på Veckansnyaskiss. Gå in och titta på alla fina bidrag som flera av mina vänner också deltar med. Är så glad att jag kommit igång med mina LO igen då jag läng bara har hjort kort. Kortet här är på vår dotter Thindra då hon var liten och åker längdskidor här hemma.

 
Så här såg den här veckansskiss ut som jag valde att tolka på mitt sätt. Den här gången har jag använt mig av stora vimplar i många olika papper och vita runda kakpapper.
 
 
Börjar uppe i vänster hörn med ett halvt kakpapper där det står KÖR med foam bokstäver från Panduro. Dessa bokstäver är så roliga och bra att jobba med och dom passar lika bra på kort som LO.
 
                                        

 
Här får ni en till närbild som visar några av snöflingorna som jag har stansat ut och haft lite stickles på så dom glittrar i ljuset som en riktig snöflinga.


Och här får ni se det stora alfabetet jag har använt som är två olika QK alfabeten som jag har blandat lite. Efter som Thindra har en lila overall och mössan har en stark rosa färg valde jag att stansa ut rubriken  fart i samma rosa färg som det är på mössan. Lite för att bryta av allt det övriga som är lila.

 
Så detta var min tolkning av den här veckansskiss. Hoppas du tycker om den och lämna gärna en kommentar när du är in och tittar för det är något jag tycker om att få!!
 
Ska nu ta mig en lite bloggrunda bland mina vänner =) Hittar nästan all min inspiration inne på era fina bloggar. Tack vare dom så utvecklar jag mitt eget scrappande så TACK för allt fint ni visar!
 
Ha en trevlig kväll kramar från Pysselsandra!

 

 

6 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Meeeen så vintrigt snyggt och en läcker tolkning av skissen! Snyggt med tårtpapperen som frostig spets och som vanligt ursnygg placering av text på LO:n.

Tack för dina otroligt rara ord inne hos mig, blir alldeles rörd och glad över att ha inspirerat, tack snälla du och detsamma till dig!!

Ha en underbar vecka, kram!

Åsa/asamia sa...

Åååååå, den är underbar! Gillar texten också.

Marja Seidemo sa...

En kanonfin LO, väldigt stämningsfull. Gillar hur du har titeln med så stort typsnitt:)Tack för ditt bidrag till oss!!

Tanja sa...

Härligt!!! Snyggt med rivna kanter på fotona! Tack för ditt fina bidrag denna veckan!

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Läcker tolkning av min skiss! En härlig personlig tolkning men det syns ändå att du utgått från skissen. Härligt med doilies. Tack för ditt bidrag till VS!

allram/ Jenni sa...

Så fina färger du fått ihop och jag gillar hur du får titlen över hela LOen. Tackar för ditt bidrag till VS.