söndag 17 mars 2013

Flugfiskare

Hej och vad roligt att du tittar in på min blogg.
 
Tänker i dag visa er ett kort som skal passa en flugfiskare som fyller jämt. Fick en betälning av en arbetskamrat som skulle vara till hennes man som fyllde 50!! Blev så glad åt den här beställningen då jag äntligen fick använda min fina fisk från Vildastamps som jag köpte på den senaste scrappmässan som var i Gävle. Har valt att färjlägga fisken som en öring med mina All-Purpose Ink färger som jag har köpt på Panduro. Glittriga härliga färger att jobba med som blandar sig bra med Distress Ink färgerna.  


Fick även binda en lite fluga på en krok tillverkad av papper och en pärlhöns fjäder.

 
Har även provat mig på att lägga lite hårgele i en påse som jag sett demonstrerats i ett gammalt nr av Magnolia. Har länge velat testa det och tyckte det passade bra till det här motivet. Hårgelen gör så det ser ut som att det är vatten framför fisken. Köpte billig hårgele på Willys Eldorados egna och den blev bra till det här kortet. Men efter som jag är rädd att påsen ska spricka fick det bara bli en papperskrok.

 
Insidan skulle det stå många namn på så den skrev jag ut på datorn men stansade sedan ut kanten runt om så den vart lite finare en bara en rak kant.

 
Här är kortet hopvikt men sen vecklar man ut det och då kan man läsa alls namn.

 
Vad skönt att få bli uppvaktad av så många vänner!! Helt underbart att veta att så många vill fira en. Hoppas nu att Kent vart glad för sitt kort och att allt gick bra med kalaset i går.
 
Detta var vad jag hade att visa för den här gången. Vill passa på att tacka er alla för att ni är så söta och lämnar kommentarer när ni är in. Det är så roligt att läsa vad ni tycker om det jag gör så fortsätt gärna med det!!!
 
Många kramar från Sandra!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Men OMG vilket mästerverk!!! Nu har du verkligen överträffat dig själv (och det vill inte säga lite!!)!!
Ett HELT UNDERBART kort!!
(Får jag lifta lite när mågen, storfiskaren, fyller år??)

Hoppas du har det gott! Hälsningar från vita vidder och SOL över fjället!
Kram!!

Anonym sa...

Åh vad fint Sandra! Du är ju helt suverän på att scrappa.
Kram!
Anna, prommenadkompisen:-)