söndag 24 februari 2013

Solstråle

Hej och hjärtligt välkommen in på min blogg!
 
i dag har vi i vanlig tur varit och åkt lite slalom jag och barnen och den här gången hamnade vi i skogen på ett litet äventyr. Konstaterade att jag inte vill åka där mera men barnen tyckte det var jättekul!!! Håller mig gärna till dom pistade backarna i fortsättningen. Får se om det fryser på lite mot kvällen så ska jag försöka komma i väg en sväng på längdskidorna med men det får vi se hur det blir med det =)
 
Nu har jag provat på att tolka Veckansskiss vilket är en ny utmaning för mig. Jag är inte så van att följa skisser och har nu den senaste tiden nästan bara pysslat med kort. Men flera av mina vänner är så duktiga på att tolka dessa fina skisser så även jag tänkte jag skulle göra ett försök med detta. Mest för att få några av mina foton scrappade. Så här blev min LO och under den kan ni se hur skissen såg ut som jag har försökt att tolka. Vet att jag är feg med färger i vanliga fall så här har jag utmanat mig själv och använt så mycket olika färger jag bara vågade. Dom olika banden är tejp som jag har fäst på ett vitt baspapper i lite olika längder. Sen har jag stansat ut en fin gren och ett hjärta och fäst några blommor från Prima på grenen.
 
 
Så här såg skissen ut som jag försökt att tolka på mitt sätt =)


 
Här får ni en närmare titt på dom två olika journalings jag använt att skriva på. Sedan har jag använt lite olika bokstäver för att skriva Liam du är våran solstråle!

 
Hoppas ni får en trevlig söndag kväll och lämna gärna en kommentar när du är in och kikar för då får jag chans att titta in till dig och se vad du gör för fint på din blogg =)
 
Ha det så bra! Många kramar från Sandra!

10 kommentarer:

Maya sa...

Kult at du har brukt så mye forskjellige tape! Takk for fargerikt bidrag!

Sandra sa...

Jag blir så inspirerad av din tolkning av skissen! Det är en jättefin lo, färgsprakande och glad! Tack och kramar i massor för dina fina ord på min blogg. Jag blir så glad när jag ser att det kommit in nya kommentarer! :) Kram kram!!

Majsan sa...

Hejsan Sandra vännen,

men jisses såå härlig LO, du har följt skissen kanoners. Så mycket härliga färger, men ändå så är fotot i fokus, så detta är ju bara såå underbart härligt :)
Såå söt han är Liam :)

BAMSEKRAM MAJSAN

Tanja sa...

Underbar färgsprakande LO! Gillar formatet. tack för ditt fina bidrag till Veckans skiss!

Kristina ScrapSalig sa...

Grym LO, verkligen jättehärlig med alla vackra färger som du balanserat så snyggt! Passande titel på LO:n, verkligen en riktig liten solstråle på fotot =)

Härligt med lite skidåkning och vilket äventyr att ge sig utanför spåren och in i skogen! Jaa, säg vad man inte gör för att roa barnen, det kan sluta hur som helst =)

Ha en skön fortsättning på måndagen!

Kramar

Nina sa...

Du har tolkat skissen superbra. Din LO är helt underbar och vilka härliga färger du har använt. Ha det gott. Kram Nina

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

HÄrlig LO som får mig glad och gör att jag tänker på våren! TAck för ditt fina bidrag till Veckans Skiss!

Anonym sa...

wow vilken härlig LO! Du har verkligen lyckats bra tycker jag. Så fina färger som passar bra med ditt foto och vilken härlig sommarkänsla man får i magen! Det syns att du har inspirerats av skissen. Tack för ditt bidrag till oss denna veckan, hopas vi ser fler bidrag från dig! /J*

allram/ Jenni sa...

Vilken härlig färgklick. Gillar den skarpt. Tack för ditt fina bidrag till VS.

EmmaB sa...

Vilka härliga färger! jättefin layout :)