måndag 1 oktober 2012

Whisky kort

Hej och trevlig måndag på er. Ny arbetsvecka och idag har jag varit på min andra utblidningsdag som framtida försäkringsrådgivare i Sandviken. Mycket att lyssna på och att försöka få in i huvudet men allt är väldigt intressant och lärorikt så det kommer nog att fastna så småningom. I helgen var jag, Malin och Sylvia till Gävle på scrappmässa och det var så kul!! Vill passa på att tacka Åsa och hennes mamma Margareta för en jättetrevlig dag med massor av fina demonstrationer och trevliga säljare. Längtas redan till nästa mässa tjejer  =) Visar längst ner här på bloggen vad det vart för fina fynd på mässan.
 
Nu ska jag visa er ett Whisky kort jag gjorde klart till helgen då det var ett 50 års kalas! Jag visste att köparen ville ha med Whisky och fotbollstema på kortet. Funderade ett tag och så fick jag den här iden om att göra kortet som en flaska som skulle påminna om en Jack Daniels flaska men jag bytte ut den texten mot Tobbe som födelsedagsbarnet heter och så åldern 50år.
 
 
Fotbollen ritade jag av från datorn och klippte ut i vitt och svart papper. Insidan av kortet fick se ut så här. Men några söta hemgjorda blommor som jag stansat med Nellie Snellen underbara stansar. Grenen är en MS stans och dom små verktygen är stämplade och kommer från Panduro.

 
Här hittade jag min inspiration till det här kortet. Är ingen Whisky älskare själv så jag var tvungen att Googla på det för att hitta något att jobba på och då blev det Jack Daniels fina flaska jag fastnade bäst för.
 
Nu ska jag visa er vad det vart för fina saker jag köpte på mässan i Gävle nu i helgen. Tror jag var i tre olika omgångar och handlade av Hannaspysselstuga som har massor med fina saker även på sin hemmsida så kika in och titta om du har lust  =) Handlade även av flera andra säljare på mässan.
 
 
Så det var allt från mig den här gången ha en trevlig kväll och så hoppas jag vi ses snart igen!
 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Försöker mig på en liten kommentar ändå, hoppas den kommer fram. :-)
Jätteklurigt kort, och snyggt också. Blir en nöjd mottagare där, törs jag lova.
Ja, tack för att jag fick hänga på till mässan i lördags! Det var roligt, även om jag handlade lite väl mycket... ;)) men men, det är väl så det ska vara. Blev ju så taggad på en ny teknik också där på mässan. Metalltape akrylfärger och alkoink. Mians som visade!
Kramar från mig!
/ Sylvia

Margareta sa...

Jättesnyggt kort du gjört!!
Kul att träffa dig på mässan! Åsa anordnar den tillsammans med sin kompis Anna-Karin - det gör de fantastiskt bra! Jag hjälper bara till lite under själva mässdagen med företagarfika.
Tack också för de söta små korkbitarna - det ska bli kul att se vad jag kan få till med såna....
Såg ju hur du stämplat bokstäver på dem på ett kort härom sistens. Snyggt!!
Ha det gott! Kram!!