onsdag 26 september 2012

Prinsessa kort

Hej! I dag ska jag visa ett kort som skall vara till en liten prinsessa. Eller det ska passa till en liten prinsessa som heter Tindra och hon fyllde 6 år. Detta kort är en beställning jag fått av en kompis till mig och hennes dotter heter lika som min Thindra och så fyller dom båda 6år i år =)
 
Till det här kortet har jag använt en stämpel jag fått låna av min snälla vän Sandra som har köpt den på Panduro, tack snälla för lånet! Tur man har många snälla scrappande vänner som så gärna lånar ut sina saker om jag frågar. Den har jag färjlagt med både Distress Markers, All-Purpose Ink och Stickles på vingarna så det glittrar och sprakar om hela kortet. Bakgrundspapperet är från Brandon O`Neill och sedan har jag dekorerat med lite olika dekorationer. Grattisbiljetten har jag tillverkat själv och så fick en liten  Qk guldkrona också plats men den syns dåligt för jag tog så dåliga bilder den här gången.
 

Insidan av kortet fick se ut så här med en fin blommig ram stansad med hjälp av MS. Dom små blommorna är stansade med hjälp av Nellie Snellens underbara stansar/punchar. Grattis stämpeln är köpt från Gummiapan.

 
Så det var allt för mig! Tack så mycket för dom fina kommentarerna ni lämnar dom gör mig så glad =)   Ha det gott många kramar från Sandra!

2 kommentarer:

Margareta sa...

supersött!!!
Ses vi på lördag? Hoppas""" Kram!!

Nina sa...

Sååå fint prinsesskort du har gjort, stämpeln är så söt och vad vackert du har färglagt. Vilket vackert namn du har gett din dotter. Ha det gott. Kram Nina