måndag 27 maj 2013

Mullemeck

Hej igen =)
 
Blir ett till inlägg i dag för jag kom på att jag måste visa er mitt bidrag till Veckansnyaskiss som den här veckan  är en LO på min son Liam då vi för några år sedan var till Mullemeck och hälsade på. Hade lite svårt att få till den här LO efter skissen för jag har så få små kort att använda men vart glad att jag fick användning för just dom här korten till slut som legat länge och väntat på att få bli använda.
 
 
 
Så här såg skissen ut som Maya har ritat den här veckan. Och den har jag försökt att tolka på mitt eget vis. Har försökt att hålla mina dekorationer efter kanterna och inte ha så mycket i mitten. Sen så tycker jag om när det är mycket färg så därför fick det bli en stark blå cardstock till den här LO och sedan har jag stämplat med lite olika stämplar här och där i svart färg dom flesta är från Gummiapan. Tog sedan och stansade ut några fina kugghjul och ritade några pilar som dekoration här. Det gula lilla måttbandet är ett stämplatt måttband som jag fått låna av min vän  Sandra för ett bra tag sedan,  ta gärna en titt in på hennes fina blogg =)
 
 
 
Så det var mitt andra blogginlägg för i kväll =) 
 
Ha det så bra många kramar från Sandra! 
 

 

3 kommentarer:

Veckans Skiss sa...

Härlig LO! Så snygga färger som verkligen matchar! Söta stämplar! Tack för ditt fina bidrag till VS!

allram/ Jenni sa...

Härlig LO med massor av coola detaljer. Tack för ditt fina bidrag till VS.

Majsan sa...

ÅHH Sandra, såå superhärlig LO!!
Du är ju så duktig på att göra LO:n!
Såå himla snyggt med alla kugghjulen, knappar och såå fina foton.
Jag måste ju också komma igång med att göra LO:n, men jisses det blir ju aldrig av. Men hos dig så får inspirationen och så roliga idér, Tusen Tack!!

BAMSEKRAM MAJSAN