fredag 19 april 2013

Magnolia

Så var det fredag och jag har äntligen tagit mig i kragen för att visa något nytt här inne på bloggen. Har varit så grymt trött i flera veckor nu och när orken funnits har jag lagt den på mina barn i stället för att blogga. Men nu var det dags att visa ett kort jag fått beställning på av en vän som skulle ha det till sin kära mamma. Det är lite roligt för min mamma heter också Lena så det hade även passat till henne med =)
 
Kortet skulle gå i gula färger men annars hade jag fria händer så jag valde den här söta Tildan som jag tycker är så fin! Tog lite olika gula mönsterpapper jag hade och sedan stansade jag ut det här fyrkantiga kakpapperet med hjälp av en Dutch Scallop Square från Marianne Design. Har målat Tilda med Distress marker och sedan klippt ut henne. Staketer är en Magnolia dies och alfabetet är ett Sizzix alfabet. Har sedan dekorerat med lite pappersrosor, pärlor och en fin gren som jag också har stansat ut  med hjälp av en Marianne Disign die.

 
Jag har även stämplat datum på en liten mini vimpel som sticker fram mellan blommorna.
 Insidan av kortet fick se ut som här nedan.

 
Här har jag använt mig utav MS punchar för att få det söta blommramen. Har sedan stämplat med en poststämpel i hörnen och dekorerat med lite olika hemmajorda blommor och blad.
 
Så då får jag önska er en trevlig helg och passa på att tacka alla som varit så söta och lämnat så fina kommentarer här inne. Jag ska försöka hälsa på er jag också om orken räcker till i kväll =) Ha det så bra och på återseende, många kramar från Sandra!

5 kommentarer:

Margareta sa...

Underbart kort, Sandra! Jätteläckra färger, fint upplägg och så snygga insidor!!
Hos dig har jag inga problem att kommentera - åtminståne inte via datorn!! Via iPhonen krånglar det tyvärr, men det kanske beror på iPhonen :(
Ja, tänk att det snart är mässa i Gävle! Ska bli så roligt!! Två nya företag iår - kan bli kul! Vi ses då!! Kram!!

Nina sa...

Vilket ljuvligt kort och valet av färg och paper är helt underbart. Jag har inte heller pysslat så mycket det sista, lusten och tiden har inte funnits men nu börjar den komma tillbaks och jag har handlat lite nytt. Här skiner solen jag hoppas att den gör det hos dig också, ha det gott. Kram Nina

Camilla sa...

Jätte gulligt kort. Lugna fina färger.
Kram
Camilla

KatarinaR sa...

Jättefint kort och du är så duktig och gör så fina insidor på dina kort!
Hoppas du snart känner dej pigg igen och att du får en härlig vår.
Kram!

Kristina ScrapSalig sa...

Otroligt vackert kort, så välarbetat och omsorgsfullt scrappat! Vad fin den blev doilien som du stansat ut och Tildan är så vackert färglagd med de gula tonerna. Snyggt arragnerat med blommorna och insidan är supersnygg med poststämpeln!

Hoppas att du snart får ny kraft och energi! Många får en dipp på våren, fastän det borde vara precis tvärtom :)

Tack för rara ord inne hos mig, alltid lila roligt när du tittar in!

Ha det gott och ta hand om dig!

Kram