lördag 26 januari 2013

Gratulationskort

Hej och trevlig lördag på er!
 
Den här dagen har varit full fart hela dagen =) Började med att infinna oss i Edsbyn i morse kl08.00 då Tindra och hennes fina handbollsvänner hade Drivexkup! Jag och Sagas mamma Helena debuterade som tränare och försökte hjälpa tjejerna så gott vi kunde. Vi dirigerade och skrek så nu har jag ont i min hals. Men belöningen för mig var att se min egen lilla fega dotter spela för glatta livet =) Hon hade till och med haft kul sa hon när jag frågade henne. Då ska ni veta att Thindra inte ens vågar spela när vi har träning och jag står en meter bredvid henne så detta var verkligen ett lyft för henne.
Men även för hela laget som verkligen samarbetade och försökte så gott dom kunde. Efter allt detta då vi kom hem beslutade sig barnen för att leka med kompisar så då smög jag iväg och invigde mina nya längdskidor. Tog en runda på 7km så här att börja med så nu är jag öm i mina lår och kropp. Får se om jag tar en till vända i morgon =)
 
Nu ska jag visa er ett grattiskort jag skapat till en arbetskolega. Har använt mig av fina Rosé till det här kortet som är en av mina favoriter blad blomster feerna. Papprena kommer från Panduro och den fina ramen är stansad med en Spell Binders die.
 
 
Så här ser kortet ut när man ställer upp det. Fick veta att Carro tycker om blommor så därför valde jag blommtemat till det här kortet.

 
Så det här var vad jag ville visa er för den här gången =) Vill passa på att tacka mina fina vänner som är så gulliga och skriver en liten kommentar när ni är in och kikar. Ni gör mig så GLAD!!
Ha en trevlig helg många kramar Sandra!!!

7 kommentarer:

Margareta sa...

Suuperfint kort du har gjort! Ljuvlig stämpel!
Så duktig du varit som åkt så långt på skidor!
Ha det gott!!

Lisa sa...

Vad kul att höra från Dig igen, inne hos mig. Skönt att hälsan är bättre nu :-)
Fint kort Du har gjort (som vanligt :-) )
Härligt att Tindra tar egna steg inombords!

Kramar Lisa

ÅsaJ sa...

Kul att det gick bra för Tindra! Älskar den stämpeln du har använt. Har den också men glömmer den ofta... Kollegan blir nog glad för kortet :-) Tack för fina ord i min blogg! Kram

Nina sa...

Vilket härligt kort med helt ljuvliga färger, stämpeln är bara såå fin. Ha det så gott. Kram Nina.

Sindra sa...

Hejsan .
Vad roligt att du hittat in i min blogg och lämnade några rader där så jag hittar in till dig också.
Nu har jag sett mig omkring här en stund och konstaterar att du gör mycket fint! Stafflikorten är riktigt fina. Kul med den lite annorlunda vikningen på dem. Jag gillar också att göra stafflikort, fast det var ett tag sen jag gjorde såna nu. Men nu blir jag ju lite sugen på det igen när jag ser dina :)
Ha det gott!

Cornelia sa...

Vackert kort i ljuvlig stil! Din kollega kommer att bli såååå glad!

Majsan sa...

OMG såå vackert kort, såå snyggt med rosa färger. Såå himla snyggt du har dekorerad kortet, ett helt fantastiskt kort, I LOVE IT.
Tusen tack för all inspiration man får!!

KRAMAR MAJSAN