torsdag 24 januari 2013

Naughty Nurse - Kenny K

Hej och välkommen in på min blogg =) Nu är det äntligen torsdag och i morgon gör jag helg och det ser jag fram mot!! Längtas redan efter fredagsmys med familjen. Vill också passa på att tipsa er om att Hannas pysselstuga säljer alla sina Magnolia stämplar för endast 50kr nu så gå in och titta om just din favorit finns där!! Ska inte men kunde inte motstå frestelsen så ja jag har redan lagt en liten order ;)
 
Nu ska jag visa er ett annat lite upp pigande kort med en ny fin Kenny K stämpel jag nyligen köpt. Ber om ursäkt för att bilden är lite grynig men det är svårt när man fotar på natten =(  Blev så förtjust i Naughty Nurse som står där med sin lilla spruta och plutande med sin mun. Tycker även om att ha mycket färger som borde vara till fördel för att snabbare blir frisk. Så där för detta färjval av papper som jag fyndade i min spill låda.
 
 
Insidan av kortet fick se ut på detta lilla vis. Men plats att skriva vad man vill till den som man vill ska krya på sig.

 
Så det var vad jag hade att visa er för den här gången. Lämna gärna en kommentar för det gör mig så glad och ger mig chansen att titta in vad du gör för något fint. Ha en trevlig kväll massor med kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Superfint!! Hon var verkligen en kalaspingla!!
Hoppas du är riktigt frisk igen nu!
Ha en skön helg! Kram!

Nina sa...

Jag har också varit inne och handlat, det gick inte att motstå. Super fint kort du har gjort. Du får ha en trevlig helg. Kram Nina

Majsan sa...

Hejsan Sandra,
WOOW vilket läckert kort, åhh jag älskar ju Kenny K motiven, snyggt färglagt och vilka uppiggande färger du har använt, tokgillar :)
Bebis kortet i inlägger före är ju är ju helt bedårande, ME LIKE :)
Javisst såg att Hanna sålde magnolior för 50kr, jisses det var ju klart att jag var tvungen att köpa några st ;)

Ha det så gott!!

BAMSEKRAM MAJSAN

Cornelia sa...

Kanonfint kort! gillar också den här sköterskan och behöver titt som oftast en stämpel med sjuksköterksemotiv, tycker jag. Men är det en gummistämpel? Trodde bara den fanns som digi?

Får väl kolla upp det där lite mer noga...?!

Ha det gott!