onsdag 10 april 2013

Pingvin kort

Hej på dig =)
 
Så var jag hemma från min Göteborgsresa och vi har haft det jätte bra hos min kära syster! Jag märker nu hur väl jag behövde både vila och byta miljö ett tag. Var lite jobbigt i början av veckan då jag linkade runt på mitt onda ben men det blev bättre och bättre för varje dag som gick. Som tur var körde min kära mamma hela vägen ner till Göteborg så jag slapp sitta och växla. Och på vägen hem kunde vi dela på det så jag körde till Örebro och mamma tog över där efter och körde resten av sträckan hem till Alfta. Men under den här resan har vi hunnit med ett besök på Gekås i Ullared och besöka Slottsskogen i Götteborg och en hel dags shopping inne i city. Får se om det blir en ny resa om några månader det vore inte helt fel.
 
Så nu ska jag visa er ett kort jag fick beställning på innan jag for. Och det var en gammal arbetskamrat till mig som hade sett mina kort på Facebook och undrade om jag kunde göra en lila pingvin till hans flickvän som skulle fyll 23. Så ut i från det skapade jag detta kort. Ritade egna mallar och stämplade namn och grattis på pingvinens vita mage.

 
Såg till att kortet satt i hop i pingvinens vänstra arm.

 
Och här kan ni se en närbild på insidan av kortet hur jag har dekorerat den med lite blommor, blad och en liten fjäril.

 
Så det var vad jag hade att visa  för den här gången. Ska nu mysa ner mig i soffan och titta på den fjärde Twilight filmen som är den näst sista av filmerna. Har inte sett dom förens nu när jag var till min syster och då tittade vi på ett till tre i ett sprut kvällen innan vi skulle åka hem. Blev så förtjusta i filmerna så jag har nu köpt hela boxen och måste bara få se hur det går.....
 
Ha en trevlig kväll många kramar från Sandra!

5 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Å så gulligt!
Snart ses vi på mässan i Gävle. Har du sett att vi fått två nya företag? Det blir spännande.
Kram och tack för alla fina kommentarer inne hos mig.

Majsan sa...

Hej goa Sandra vännen,
det låter som du haft det superhärligt nere i Göteborg hos din syster. Hunnit besöka Ullared m.m. Hoppas att din fot är bättre nu.

ÅHH vilket otroligt snyggt pingvinkort du har gjort, kanoners!!
Mottagaren måste blivit överförtjust :)

HA DET SÅ GOTT OCH TA VÄL HAND OM DIG NU!!

BAMSEKRAMAR MAJSAN

KatarinaR sa...

Det verkar som om du haft ett härligt besök i Göteborg, och skönt om ditt ben börjar bli bättre nu!
Kortet med pingvinen är ju jättesött!
Kram!

Margareta sa...

Åh vilken jättegullig pingvin!! Du är så jätteduktig att göra såna här egendesignade kort - det har jag imponerats av förut!
Kul att er Göteborgsresa blev så lyckad!!
Tänk att det bara är tre veckor kvar till Gävlemässan nu - ska bli så kul!!

Nina sa...

Vilken söt pingvin, vad duktig du är på att rita. Du får ha en bra vecka. kram Nina