måndag 12 november 2012

Pepparkakor!

Hej och trevlig måndag på er ny arbetsvecka med nya utmaningar =)
 
I morgon åker jag på utbildning till Orbaden och det ska bli riktigt roligt att få komma iväg den här gången. Älskar Orbaden för det är så fint där även på hösten men jag föredrar ju dom underbara stunder på sommaren mest men man får vara glad för alla stunder man får där. Vi ska lära oss lite mer om försäkringar som vi har vi facket och genom vårt kollektivavtal, riktigt intressant faktiskt =)
 
Har inte hunnit knäppa kort på mina senaste julkort som jag gjorde på träffen men har några andra på tur före och så väntar jag på en solig dag så bilderna på dom nya korten blir mycket finare en i det här tråkiga vädret som är nu. Här har jag använt mig av Tilda som bakar och i bakgrunden ett recept på pepparkakor som är en stämpel från Panduro. I bakgrunden ett neutralt papper också från Panduro och lika så godjul stämpeln. Den gröna kvisten/ranka är stansad med hjälp av en MS stans. 
 
 
 
Insidan av kortet fick se ut så här med en tags och det söta paketet som är en QK die. Stämpeln är från Reprints clearstamps.

 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången =) Ha en trevlig kväll jag tänker åka och bada på badhuset med barnen nu så vi blir rena och fina. Ha en trevlig kväll kram Sandra!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Härligt julkort! Tänk, snart är det dags att baka pepparkakor!! Ska nog ta farmors recept iår.
Ha det bra i Orbaden och vinka till vår stuga tvärs över älven ;-)
Kram!!

Kristina ScrapSalig sa...

Trevligt med kurs, hoppas att det blir en givande dag! Alltid skönt att få komma iväg en sväng också. =)

Supermysigt julkort och läckert med receptet tillsammans med den bakande Tildan! En vackert dekorerad insida har du också och det lilla paketet är jättefint!

Ha en härlig dag, kram!

Lisa sa...

Härligt julkort, Sandra! Häftigt med den rivna, chalkade kanten kring receptet...kan se ut som ett lite bränt bakplåtspapper :o)
Mysigt upplägg Du gjort med stämplarna.

Tack för Din kommentar inne hos mig! Halsduken var uppskattad. Men kanske mer att pilla på än att ha runt halsen ;o)
Valde blå just pga killens ögon :o)

Ha en fortsatt fin dag!

Kramar Lisa

Nina sa...

Det var många fina stämplar som du har använt och ditt kort tycker jag mycket om. Ha det gott. Kram