tisdag 10 september 2013

Spellbinders

Så var det redan tisdag och dagarna bara rullar fram! Äntligen börjar det bli lite dåligt väder så man kan sätta sig och pyssla utan att få dåligt samvete! Jag hittar inte rätta flytet när solen är framme då vill jag hellre vara ute och peta i rabatterna tex. Men det är jag det ;)
 
Så nu ska jag visa er ett kort jag fick beställning på och här har jag använt dom helt underbara Spellbinders Nestabilities - Radiant Rectangles Diesen som jag såg första gången användas inne på Majsans underbara blogg. Och när jag såg allt fint hon hade gjort med den så visste jag att den disen måste jag köpa!!!! Papprena jag har jobbat med här kommer från Panduro som jag fyndade nu i somras då dom hade sin stora REA. Det är så enkelt att jobba med dessa block då dom flesta papprena passar bra i hop med varandra. La till en brun cardstock i bakgrunden och dekorerade lite med blommor och pärlor. Grattis stämpeln är en Reprint stämpel och dom bruna bokstäverna  i foam kommer från Panduro.
 
 
Insidan av kortet fick se ut så här. Och här har jag använt mig av en stämpel från Gummiapan!

 
Så det var allt jag ville visa er för den här gången! Vill passa på att tacka er som orkar skriva en eller två rader när ni är in för det gör mig så GLAD! Tusen tack för det och det ger även mig en chans att titta till er vad det är ni gör för fint där hemma =)
 
Ha en bra dag! Många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Kristina ScrapSalig sa...

Ååh, så elegant och vackert du har fått ihop kortet med läckra spellbinders! Mumsig färgkombination, gillas skarpt! Tyvärr glömmer jag ofta bort hur bra brunt och turkost passar, tack för att du inspirerade och påminde mig!

Tack också för alla snälla kommentarer du skriver till mig, blev jätteglad att du tyckte om mitt kort med vinglas och flaska hos K-Designs idag =)

Ha det toppen, kram!

bili sa...

Snyggt kort med snygg spellis, framsidan riktigt snygg. Fin färgkkombo o snygg insida. kram bibbi

Åsa/asamia sa...

Å vad fint det blir med stilrena kort och spellisar....älskar ditt kort!

Majsan sa...

Men ÅHH Sandra vännen!

ÅHH såå snyggt du har gjort med denna underbara spelbinders :) Den är så användbar. Kul att du får lite inspiration från mig ;) blir såå himla glad :)

BAMSESTORA KRAMAR MAJSAN