söndag 11 november 2012

Farsdags kort!

Hej och trevlig söndag på er!
 
Igår var jag på scrapträff i Bollnäs och vi hade det så underbart trevligt. Jag var där mellan 11.00-22.00 och på den tiden vart det 5st julkort och en LO. Men jag hade inte fått nog när jag kom hem så jag satte mig och fortsatte hemma efter som alla i familjen låg och sov så  jag höll på tills kl blev 01.30. Och så vart det två st farsdags kort på natten, ett till min kära sambo Tobbe och ett till min gulliga Pappa. Hittade inspirationen till korten inne på http://www.scrapfabriken.se  Toppen med lite bra inspiration den här tiden på dygnet. Monterade även lite stämplar på nattkröken efter som jag fick köpa lite ny EZ Mount på träffen som Helena så snällt kom i håg att jag ville köpa. Är fortfarande lycklig för alla fina papper och stansar som jag köpte i går. Vet inte varför man blir så glad av att handla och särskilt när det är REA! Har till och med använt lite av mina papper jag köpte till dom här två farsdags korten.
 
Inte allt för avancerade kort men i en lagom manlig stil. Det rutiga papperet köpte jag i går av Helena från Pappershuset och det tyckte jag passade bra till dom här två  korten. Ramen är en Spellbinder dies och till dom små textremmsorna har jag använt mig av clear stamps från You Do. Slippsen är egen tillverkad av papper. Så några blingstenar ute i hörnen.

 
På min pappas kort fick det även stå med morfar efter som han är det till mina barn =)

 
Så fick insidan se ut så här med en liten chans till vinst =)

 
Så det var mina två kort till min kära sambo Tobbe och pappa Karl-Gunnar som blev firade av oss i dag. Vill passa på att tacka till alla trevliga tjejer som jag träffade i går på träffen i Bollnäs! Det var en jätte lyckad dag och ett stort tack för allt fint jag fick låna! Tyvärr kommer jag inte i håg vad ni heter för jag är så dålig på namn men vill trotts allt sända en hälsning som bevis på min uppskattning!
 
Många kramar från Pysselsandra!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Jättefina farsdagskort!!!
Den där spellisen (som ju Åsa har också) lyckades jag hitta i N Y. Lycka!! Den är superfin och såå användbar!!
Ha en bra vecka!!
Kram!!

Anonym sa...

Jättefina "lagoma" kort till farsdag! Tack själv för trevligt sällskap i lördags! Fattar inte att du orkade fortsätta när du kom hem. Jag har inte ens packat upp:)//Carina