torsdag 12 september 2013

Joy Craft die

Hej =)
 
Idag visar jag er ett kort som jag gav till min kära mamma Lena när hon fyllde år. Till det har jag använt min fina muffins stämpel som kommer från Papper Mania, som vanligt har jag färglagt med mina Distress Markers. Den runda cirkeln har jag stämplat kanten  med en fin Vintage Garden stämpeln som jag såg för första gången inne på Åsamias fina blogg och fick inspiratio till det. Den vita ramen är en Joy Craft dies som både stansar och embossar är så förtjust i den. Sist men inte mins lite blommor och blad.
 
 
Så här fick insidan se ut och där fäste jag ett band på vänster sida som man kan sätta lotter i som en trevlig överraskning =)

 
Så det var allt från mig den här gången =)
Vill passa på och tacka för era fina kommentarer här inne dom gör mig alltid så glad! Så fortsätt gärna med det. Ha det så bra många kramar från Sandra!

3 kommentarer:

bili sa...

Tjusigt kort, snyggt med muffinsen i olika utseenden och den gröna swirlen lyfter kortet på något sätt. Snygg inisida och det blir snyggt när du stämplar texten snett, måste testas. Tack själv för dina kommentarer i min blogg, blir man glad av. Ha det bra, nu är det dags för nästa möte här på jobbet. kram bibbi

Margareta sa...

Åh så läckert!! Muffins är gott - minns jag fast jag inte äter socker längre ;o)
Du gör så jättefina kort!
Ha en trevlig helg nu efter din kvällsvecka!!
Kram!!

Lisa sa...

Härligt kort med fina muffins på!
Det ska va´gött å leva! ;-)

Kram, kram från Lisa