måndag 16 september 2013

Lille katt

Hej =)
 
Bloggar nu på morgon mitt bidrag till veckansnyaskiss som det nu var ett tag sedan jag deltog i. Har ju varit för fint väder länge nu för att jag ska kunna sitta ine.... Tyvärr är det mörkt ute när jag ska fota så jag får inget bra kort på min LO men jag har försökt att få det så ljust och detaljerat som jag bara kan.....
 
 
Papprena jag använt mig av här kommer i från Panduro och dom olika rosorna fanns med på ett papper som jag roade mig att klippa ut efter kanterna. Kladdade lite med Distress ink bakom motivet med hjälp av en vågig Team plate. Hittade en gammal vit spets som också fick plats bakom korten. Och färgstänken är stämplade med hjälp av en stämpel från Gummiapan.

 
Den här hittade jag också när jag klippte ut mina blommor och den passade så bra in till skissen.
Här ser du hur skissen ser ut som jag försökt att tolka på mitt eget vis =) Den är  gjord av Jeany! 
 
 
 
Så det var allt från mig den här gången. Åker nu bort i tre dagar till Gävle på utbildning så nu måste jag gå och packa det sista. Ha en trevlig arbetsvecka!
 
Bamse kramar från Sandra!
 

6 kommentarer:

Malin/malwa sa...

Underbara bilder (blir såååå sugen på att skaffa katt igen...) och härlig layout. Gillar ditt "fuzzy-cutting" - rosorna ser ju ut att komma från ett stickers-ark! Och underbara färger. Me like!

Tack för att du är med och låter dig utmanas av oss på VS!

Kristina ScrapSalig sa...

Mysig LO och söta foton! Härligt med vitt, rosa och grönt tillsammans och en riktigt fin tolkning av skissen!

Hoppas att du får trevliga utbildningsdagar i Gävle! Alltid skönt att resa i väg lite i jobbsammanhang, hoppas ni hinner ha lite kul också!

Kramar

Lisa sa...

Känns som en fin LO - enkel och ändå så talande :-)
Mysig!

Kramar Lisa

Anneli sa...

Så fin LO!

Vore roligt om du ville var med i julkortstävlingen jag har min blogg, välkommen till min blogg läsa mer om den …Kraaaaam Anneli

allram/ Jenni sa...

Så fin och vilka underbara färger du valt.

Anonym sa...

Tack för ditt bidrag denna vecka! Härliga färger och foto. Så fint./J