tisdag 16 oktober 2012

Grattulationskort

Hej och varmt välkommen in på min blogg. Är så väldigt trött nu så jag måste försöka hitta ett sätt att hålla mig vaken tills i kväll då jag ska titta på   Svenska Hollywod fruar kl 21.00. Bästa sättet att hålla mig vaken är att sätta mig vid pysselbordet och fortsätta med julkorten =)
 
Men idag ska jag visa ett litet gulligt grattulationskort med den söta Tilda med ballong. Har haft lite 3D lack på ballongen så den är blank och fin. Sedan så har jag färjlagt Tilda med mina Distress markers pennor. Sedan stansat ut ramen med Spellbinders dies. Dekorationerna är lite av varje. Skulle du undrar över något är det bara att fråga. Muffisen är en dies från Papermania som blir så söt.
 
 
Insidan fick se ut så här då jag stansat den fina ramen med mina MS stansar. Stämpeln är från Gummiapan och blomman och bladen är tillverkade men Nelli Snellenpunchar.

 
Så det var vad jag ville visa er i dag. Hoppas ni tycker om det och lämna jättegärna en kommentar här nedan för då blir jag så glad =) Ha en trevlig kväll många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Så underbart fint!!!
Söt stämpel och vackra dekoratioer!
Dina fina dekorerade insidor imponerar!!
Tack för alla rara kommentarer inne hos mig! De värmer och gläder!
Ha det gott! Hoppas du lyckas hålla dig vaken! Kram!!

Anki sa...

Hittade in här från Reinos blogg. Du gör verkligen helt otroligt vackra kort!

Helt fantastiska!

Lisa sa...

Väldigt mysigt och gulligt kort :o)
Och en sådan liten detalj som Du gjorde med ballongen kan göra mycket.
Ha en fortsatt fin dag!

Kramar Lisa.

Nina sa...

Vilket sött kort du har gjort och färg valet är helt underbart. Ha det gott. Kram Nina