lördag 13 oktober 2012

Golden Oldies Fisherman

Hej och trevlig lördag på er alla! Nu på morgonen har jag och barnen varit iväg på Thindras första Handbolls träning. Och trotts att hon vart lite förtvilad ett par gånger så tycker jag hon var jätte ducktig och modig. Inte lätt att hoppa in mitt i säsongen då man inte känner alla som är med. Liam hjälpte till att bygga hinderbanan så mamma vart riktigt stolt över han  =)  Nu på eftermiddagen ska jag åka och hälsa på en kompis i Edsbyn och vi ska ut och ta en härlig promenad! Ska bli så kul!
 
Nu tänker jag visa ett till 50års kort jag gjort som är en beställning. Vill passa på att tacka alla som är så snälla och köper kort av mig. Jag blir lika glad för vart enda kort ni köper. Detta kor skulle passa till min bas Reino. Fick lite info om vad som skulle kunna vara med och så vet jag att han brinner för att träna med sina hundar så jag tog mig ett titt inne på hans fina blogg foxdalens.wordpress.com för att se efter hur hundarna ser ut.  Har sedan försökt på mitt eget lilla sätt göra fyra hundar som liknar hans och efter som jackten är ett stort intresse byggde jag ett litet gevär i papper som Reino på stämpeln fick hålla i. Då vart det både jakt och fiske med som temat.
 
 
Hundarna har jag stansat ut med hjälp av Qk tången och en fick jag klippa lite smalare så den skulle se mera ut som en stövare. Tagsen är soporfrån jobbet som jag tog tillvara förr när dom användes på våran line. Nu har vi tyvärr inte dom kvar men jag har ganska många kvar trotts allt då jag är en hamstrare. Bokstäverna är från Panduro  och bakom bilden har jag lite svart tyg som jag köpt på Hannas pysselstuga. Jag har färjlagt stämpeln som är en Golden Oldies Fisherman från  Art Impressions  med mina Destress Markers pennor och sedan har jag maskat in lite granar i bakgrunden bakom gubben. Granen är en Reprintstämpel på kloss.


 
En liten närbild på hundarna som jag hoppas var lite lik Reions hundar.

 
Insidan fick bli lite resetema, då jag vet att han är ut och reser lite nu och då. Stämplarna i hörnen kommer från Reprint som ser ut som en kompass och sedan har jag använt en dies från Provo Craft för att göra den lilla resväskan. Ramen runtom är stansad med hjälp av MS punchar.
 
Så det var vad jag hade att visa er för den här gången. Vill passa på och tacka för alla fina kommentarer ni lämnar, ni gör mig så glad  =)  Försöker hinna med att skriva något tillbaka i den mån jag har tid. Ha en fortsatt lördag så hoppas jag vi ses snar!

2 kommentarer:

Lisa sa...

Superfint kort med lite komiskt uttryck (han ser så härlig ut, glade gubben) :o)

Kramar Lisa.

Lisa sa...

Hej igen Sandra!
Tänkte skriva även här om Du skulle missa att jag svarat Dig inne i min blogg ;o)

Jag blir berörd av personer som Dig, som har en sådan historia som man ändå kan uppleva tacksamhet för vart den förde en.

Självkärlek (däribland pyssel - det är ju mycket egen tid och även att få uttrycka sig själv) ser jag som bästa medicinen :o)

Många Kramar Lisa.