onsdag 10 oktober 2012

Flirty Anya - The Greeting Farm!

Hej och tack för att du tar dig en titt in på min blogg! Nu är det onsdag och bara två dagar kvar till helg!! I dag har min dotter Thindra haft sin kille William här och dom har lekt och haft det så kul tillsammans. Det ska  börjas i tid med kärleken efter som dom båda är bara 6 år och går i förskoleklass. Lite gulligt tycker jag det är i alla fall.
 
Nu ska jag visa er ett kort jag fick beställning på för ett tag sedan men som vanligt är det många kort på kö som jag inte hunnit visa er en. Det här skulle vara ett 30års kort som skulle passa en dans intresserad tjej med en förkärlek för loepardmönstrade kläder och skor. Då passade Flirty Anya stämpeln från The greeting farm så bra tyckte jag fast jag fick måla om hennes prickar på kläningen till leopard mönstrat  i stället. Jag använder mig utav Distress Markers när jag färjlägger mina motiv. Sen har jag stansat ut några noter i svart och dekorerat med lite olika blommor och swirls är en Magnolia die.
 
 
 
 
Den lilla biljetten har jag stämplat in grattis i själv så den skulle passa bra för detta kort. Dom fina bruna foambokstäverna kommer från Panduro och dom blir så fin på kort och är lagom stora att få med namnet på ett kort.

 
Insidan fick se ut så här med en ram stansad med en Spellbinders dies och blommorna är hemma jorda med Nelli Snellsens fina punchar. Grattis stämpeln är en clear stamp från Reprint.


Så det var allt jag hade att visa för den här gången! Vill passa på att tacka alla er som är så gulliga och lämnar en liten kommentar när ni varit in och kika. Det betyder mycket för mig och ger även mig en chans att titta in på eran blogg och även jag kan då få lämna ett litet spår. Ha det så bra, nu ska jag pyssla vidare innan det är dags att lägga barnen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga kort !

Kram Cissi

Margareta sa...

Jätteläckert kort!! Så bra att du gjort om prickarna!! Du har så många fina spellisar och gör så fina insidor också!
Ha det gott resten av veckan - och helgen förstås - men kanske hinner in här igen innan dess ;-) Själv drar jag åt Hälsingland till helgen ;-)
Kram!

Åsa/asamia sa...

Ett superfint kort med söt stämpel.

Anonym sa...

Jätteläckert kort! Ses vi på lördag? :-)
Kramen!

Anonym sa...

Haha! Sorry, glömde skriva under med namnet!
Sylvia var det! :-))