tisdag 9 oktober 2012

Bröllopskort

Har tittat igenom lite semesterbilder nu på eftermiddagen och då hittade jag ett kort jag glömtbort att vis här på bloggen. Saknar verkligen vår  underbara vecka i Båstad och som tur var hade vi strålande väder hela veckan så det vart vår  räddning av den här sommaren då det varit så dåligt väder för övrigt. Men innan vi åkte ner på vår semester så skulle vi mellanlanda på en god väns bröllop i Västerås och sen fortsätta vidare ner till Båstad. Som vanligt när vi ska göra något i den här familjen så blir det inte som vi har tänkt oss. Thindra stackarn spyr ner bilen då hon blivit åkjuk av färden och då precis upptäcker vi att vi  har åkt till fel kyrka. Då är det 15 minuter kvar tills vigselackten ska börja....... Till sist ordnar det sig trotts allt då vi tar reda på spyor bytter kläder, sanerar bilen och styr mot rätt kyrka dock en kvart försenade tyvärr. Han trotts allt detta vara med 2/3 av den fina vigseln mellan Anna-Lena och hennes man Henrik! Slutet gott allting gott men med en väldigt skamsen mamma (jag). Förlåt mig Lena för allt detta strul men stort tack för att vi fick komma detta glömmer jag aldrig, av många olika anledningar ;)
 
Här är kortet vi gav dom som är en lift från min vän Miamaria som har hjort flera underbart fina bröllopskort! Tycker det är så fint med hjärtat som symbolen för kärleken och min stämpel är en Reprintstämpel både hjärtat och bröllopsstämpeln. Sen har jag dekorerat med olika Magnolia dies och pappers blommor. Texten är utskriven på datorn.
 
 
Hjärtat är färgat med Distress dyna som jag dutta dit med mitt handtag och sedan lagt en guldkant runt om med Smooch Pearlized Accent Ink. Har även använt den på blommorna och bladen som en extra fin detalj.

 
Insidan fick se ut så här med det fina Receptet på kärlek som är en stämpel från Peper Maze.

 
Här är en bild på en fina familjen utanför kyrkan. Och en egen bild på min vän Anna-Lena som är min gamla gymnasiekopis från då jag och hon gick hotell och restaurang. Oj oj det är hela 13 år sedan vi tog studenten nu men gud så roligt vi hade på den tiden!

 
Ha det så bra och tack för titten, mycket kärlek från Sandra =)

5 kommentarer:

Margareta sa...

Suuperfint bröllopskort!!!
Kram till dig!!

Anonym sa...

Tack snälla fina Sandra,Det var så roligt att få se er även om det bara vart en snabbis.
Många kramar till dig och familjen...

Ps. Vore roligt att träffas lite längre snart.

Kram/Anna-Lena

Nina sa...

Ett underbart vackert kort,såå fint med hjärtat. Tack för fina ord inne hos mig. Önskar dig en bra dag. Kram Nina

Lisa sa...

Vackert bröllopskort Du har skapat! ♥

ÅsaJ sa...

Fint kort! Kram