lördag 6 oktober 2012

Namngivning

Hej och trevlig lördagkväll på er. Har haft lite lördagsmys med familjen och sent om sider kom en kompis till Liam hit som ska sova över så dom blir nog uppe och skrotar länge i kväll. I dag har vi även varit till Söderhamn och Bergvik där vi har gjort fint på gammelmormors grav. Lite senare var vi på ÖB  Liam hittade ett babygym för katter som han köpte för sina egna pengar och gav till Sixten och Svante (våra kattungar). Hoppas dom blir glada och kommer använda det nu...
 
Nu vill jag visa ett kort jag har gjort på beställning till en vän som skulle på namngivningsfest förra helgen. Har varit dålig med att blogga mina senaste kort men tiden räcker inte till. Namnet har jag skrivit med Panduros underbara foambokstäver & Namngivning är stämplat med en cleartamp från You Do. Den söta lille killen är en gammal Magnolia Edvin och papprena är från Panduro , Tildakolitionen. Massor med fina blåa och bruna papper, är så förtjust i dom.
 
 
Biljetterna är Tim Holtz och sedan har jag även satt ett hjärta kakpapper bakom lilla Edvin. Lite olika blommor, swirls, blingpärlor och den lilla kronan är en QK die. Har även fått med datumet med min fina lilla datumstämpel.

 
Insidan av kortet fick se ut så här och jag kommer inte ihåg vart jag köpt dom här stämplarna för det var bland dom första omonterade stämplar jag köpte och minnet är som det är...
 
Så det var vad jag hade att visa för den här gången. Nu ska jag försöka fortsätta med min julkort innan det är natti natti!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Superfint kort med så fina detaljer!
Ha en härlig söndag!! Kram!!

Lisa sa...

Fint bebiskort!
Det blir så mycket mer personligt när det är handgjort plus att hela bebisens namn är med :o)

Kramar Lisa.