onsdag 25 april 2012

Cyklar runt

Hej och kul att du ville titta in en sväng. Jag ska snart iväg och jobba men tänkte jag skulle visa min andra LO som jag han göra på maran förra helgen. Vart en LO men min fina flickor Thindra och Saga när dom cyklar fram och tillbaka här hemma på gatan. Saga är ju inte min dotter men Thindras bästa vän och närmaste granne till oss så i bland känns det som vi har två rosa prinsessor. Är så skönt att dom har varandra att leka med, särskilt när dom leker så himla  bra i hop =)

Har använt ett vitt cardstock som bas och sedan tre olika färjglada papper som jag inte kommer i håg vad dom heter nu men som jag rivit kanterna på..... Så har jag  ritat upp en pil som löper runt hela LO i turkost papper  och den klistrade jag fast foambokstäver med texten Cyklar på.


Har även stansat ut två små cyklar i silver och texten Runt som är ett Qk alfabet som heter Mary Jane. Hittade även några fina brads som ser ut som blommor som också fick plats här. Och sedan en oval Journalling som jag skrev lite i.

Så det var vad jag ville visa den här gången. Ha en bra dag och lämna gärna ett spår när du är in och kikar. Många kramar från mig!

7 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Helt tiden sprutar du ut nya fina layouter som man blir alldeles hänförd när man ser. Alla dina fina detaljer och alla fina färger - Ååååååh vad fint!

Lilla07an sa...

Färgglatt och härligt. Jättefin LO.
Kram /Maria

maria sa...

Vilken härlig Lo, så snyggt med pilen och färgerna.

Ska verkligen bli kul med mässan. Vi kanske ska åka 1 1/2 timme innan det börjar. Hur många är vi som ska åka?

Kram maria

Margareta sa...

Superduperfin LO som du gjort! Du är verkligen jättebra på det!!
Så roliga idéer och verkligen en "LAYOUT"!!!
Söta tjejer också!
Kram!!

Anonym sa...

Den här blev ju verkligen jättefin! Kul idé med den runda pilen:) //Carina

pysselsandra sa...

Tack snälla ni för era fina kommentarer. Jag blir så glad för dom alla!! Kramar från mig!

Sandra sa...

Åh va härlig! Pigg och glad med trevliga färger och händelserika foton. Jättemysig! Du är så duktig vännen! :) Kram