torsdag 17 maj 2012

Grattis Mimmi på födelsedagen!


Hej och tack för att du kikar in en sväng =) Idag så fyller min kära vän Marias Sparring 21 år  eller så missade jag 10 år ;) Du ser inte ut som en dag äldre en 21 gumman. Jag ville ju visa min omtanke med ett kort och ett litet paket fyllt med massor av kärlek (70% choklad). Till det här kortet visste jag vilken stämpel jag skulle använda efter som jag köpte den särskilt för jag tänkte på  Mimmi och mig  den heter Crafters Companion S.W.A.L.K. Stamp - BEST FRIENDS. Så gullig så och jag valde att måla den ena tjejen i blont hår som jag har och Maria fick sitt vackra bruna hår. När jag färjlägger använder jag Distress refillflaskorna men är väldigt sugen på dom nya Tim Holtz pennorna så dom ska jag köpa till mig själv som en tidig födelsedagspresent har jag bestämt.


Har använt papper som jag köpte hör och häpna på Clas Ohlson som hade en fin rea för ett tag sedan på nätet så då vart det lite bra att ha saker till Scrapprumet ;) Har använt min fina Sizzix Tim Holtz klocka die i bakgrunden av kortet och sedan både den fina blomman och blingstenarna ovanför köpte jag på Gävle mässan. Även den fina hjärtswirvelstämpeln jag stämplat in på cirkeln är en ny stämpel från mässan. Sen fick en bit av Magnolias staket plats och en liten grattis biljett.


Så här fick insidan se ut som jag valde att stämpla med lite olika clearstamp- textstämplar som jag har. Och så Magnolias fina dies till swirvel och blommorna fick pryda den här insidan. 


Så här gulligt vart det när jag satte fast kortet på paketet och det blev så uppskattat kan jag lova. Kul för det var det som var meningen, ha det så bra nu ska jag och sambon titta på film- The girl with the dragon tattoo för den har vi inte hunnit se en. Vet den är grym för jag har ju sett dom svenska Melleniumfilmerna och dom är ju grymt bra, men det ska bli spännande och se vad man tycker om den här.

 Ha en trevlig kväll för det ska jag ha och lämna gärna ett medelande när du är in för det gör mig så glad!

4 kommentarer:

Sandra sa...

Åh va fint! Tror jag d att hon blev glad! Vackert kort och ett paket med kärlek. :)
Den där klockan var ett riktigt bra köp! Den blir så snygg både på kort och los. Ett väldigt personligt och riktigt snyggt kort med härliga färger och gulligt motiv. hoppas filmen är riktigt bra. Jag ska se den när jag åker ner till Skåne den 31a. :) Kram kram!

Margareta sa...

Underbart kort och så jättesnyggt det blev tillsammans med paketet!!
Målar också med akvarell, fast med vanliga akvarellfärger, liten låda med 12 färger ( går ju att blanda allt från detta) Byter inte - vill inte snaffa en massa pennor OCKSÅ! räcker så bra med allt annat jag samlat på mig ;-)
Kram!!

Åsa/asamia sa...

Å vad glad hon ska bli, ett kanonfint kort med massor av fina detaljer...och så paket också! Vilken lycka!
Du gör så fina saker, och jag är så glad att du gillade vår mässa och fick med dig godsaker hem i en påse.
Kram

Em sa...

Vilket fint bästa väns kort Sandra! Man känner värmen! Kram på dej