tisdag 15 maj 2012

Dopkläningskort

Hej vad roligt att du kikade in en sväng! Vet det var ett tag sedan nu men har inte haft tid att blogga bara. Har dock inte glömt bort att pyssla som tur är fast det är mycket man vill hinna med just nu. I kväll ska jag och Anna ta en härlit PW och det ser jag fram i mot =)  blir så pigg och glad efter en lång och rask promenad!

Ska bara visa ett litet gulligt dopkort jag pysslade i hop i går kväll. Fick en sådan beställning av en snäll arbetskolega så jag ville göra klart det så fort som möjligt! Har hittat mallen till det här kortet i en gammal tidning av Scrapbookin m.m som jag även har gjort tidigare. Dom blir ju så fina dom här klänningarna tycker jag =)


Jag tycker ju om när det är sockersött så här har jag letat fram mina sötaste spetsar och rosetter att få till det så gulligt jag bara kan!! Spetsen är Reprints spetsar och köpt på Slöjdetaljer för länge sedan.


Insidan har jag stansat ut ett hjärta med hjälp av Spellbinder die och sedan stämplat på det och så klart Magnolias fina swirvel som jag har svårt att låta bli att använda. Blomorna är från Prima. Och dom svagt skymtande fjärilarna är ut punchade i wellumpapper med hjälp av MS punch.


Så här ser kortet ut när det är helt uppvikt.

Så det var vad jag ville visa er den här gången. Får nu hoppas att lilla Charlie tycker om sitt dopkort =) H en bra dag och lämna gärna ett medelande när du är in för det gör mig så glad. Ha det bra tills vi ses nästa gång! Många kramar från mig!!!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Åh så gulligt! Det har du verkligen lyckats med!!
Kram!!

Em sa...

jätte fint dopkort! :) otroligt fint med spets, love it! det gr inget, förstår du inte har tid att blogga huvudsaken du pysslar och mår bra Sandra :) du., jag kom på sak här om dagen, är man ute väldigt sent nu om jag skulle vilja beställa ett studentkort (tjej) av dej? :)

KatarinaR sa...

Ett jättesött kort både på utsidan och insidan! Tycker du har dekorerat jättefint!
Ha en bra helg!

Sandra sa...

Dessa kort är ju så tacksamma att göra. De är otroligt söta och väldigt "snabbt" och enkelt att göra. Å ändå blir de himla läckra och väldigt uppskattade. :)
Du har ju fått till det så himla gulligt och sockersött! Älskar "halsbandet" med hjärtat! Superfint som vanligt gumman! :)