lördag 28 april 2012

Dina vackra blå ögon

Hej vad trevligt att du vill titta in en sväng =)  Den här veckan har jag inte fått mycket hjort... Har varit så väldans trött och är det fortfarande. Hoppas det är på grund av vädret jag är så himla trött kanske det är någon mer en jag som känt sig extra trött nu? Har nu varit och köpt lite Rosen Rot och hoppas jag ska få min energi och tillbaks, håll tummen för att det fungerar!

Men en LO har det blivit trots trötthet.... på min son Liam då  han var 6 månader. Var då till fotografen och tog halvårs kort och dom lyckades blandanat ta den här underbara bilden på han. Är så förtjust i det här kortet så det har varit svårt att få till LO som jag ville men nu känner jag mig färdig.


 Har använt ett ljusblått cardstock i botten och på det är ett mönstrat papper från Basicgrey . Sedan lite wellpapper och ett till mönstrat papper som är från Maja Designe som heter Carpe Diem.Jag har rivit kanten på alla papprena och färjat dom med Distress Ink - Tea Dya. Har även fäst en liten bit gasbinda bakom kortet.


Jag tycker det är så fint när man har två tags bredvid varandra  på kort eller LO. Jag har även häftat fast lite ljusblå sidenband i hålen på tagsen och färgat kanterna med Distress Ink.


Nere i vänster hörn har jag fäst lite olika pappersblommor och några fina ut stansade Heart Swirl och även några bling swirls från Prima. Ville på något vis få med texten ögon så det stämplade jag men några Clear Stamps på lite frystejp som jag snappat upp från någon LO Ingvild Bolme hjort. Vet inte hur länge frystejpen håller sig efter som den troligt vis inte är syra fri men jag testade ändå.

Så det var vad jag ville visa för den här gången. Vill passa på att tacka för alla för dom fina kommentarer ni lämnar när ni är in och kikar. Det gör mig så glad!! Ha en trevlig kväll, kramen från mig!

6 kommentarer:

Margareta sa...

Ljuvlig LO!
En så underbar liten kille på bilden!
Vi ses om en vecka i Gävle!
Kram!!

maria sa...

Underbar layout!!
Och vilken bild...hur söt som helst. Tänk att dom varit så liten.

Jag tror Åsa funderade på att följa med också. Jag kan höra av mig till henne. Vi kanske kan åka vid 9.30 så är vi där till dom öppnar =)) Ska bli så himla trevligt.

kram

Anonym sa...

En helt underbart vacker LO!!

Ha det så trevligt i Gävle!

Kram Elzan

KatarinaR sa...

En vacker layout med ett vackert foto! Tycker att du har dekorerat så fint. Håller tummarna för att du snart känner dig piggare!

Sandra sa...

Så underbar LO! och otroligt fin bild på lillkillen. Jättehärliga färger (mina favvofärger!! ;)) och otroligt snyggt upplägg.
ÅÅÅÅ VAD JAG LÄNGTAR TILL LÖRDAG! :D

ÅsaJ sa...

Jättefint! Tror jag också gjort en LO av samma skiss :-) Kul det ska bli på lördag! Kram