tisdag 1 maj 2012

Sköna maj!

Sköna Maj välkommen!!! Är så glad att man äntligen börjar få lite sommarkänsla!! Tur vi har några till klämdagar dom två närmaste månaderna för det har varit så skönt att vara ledig. I går var jag och barnen och tog farväl av badhuset i Alfta för nu stänger dom för säsongen. Och senare på kvällen hade vi lite sista April firande här hemma ute på allmäningen och vi vart flera familjer som samlades för titta på brasan, skjuta raketer och sjunga lite. Hade en fantastiskt trevlig kväll och jag kom inte i säng för ens 04.00 snåret. Tusen tack alla som kom och jorde den här kvällen så trevlig =) I morse var jag trots den sena nattningen pigg och glad och har äntligen kommit i gång med att rensa mina rabatter som jag skulle ha hjort för länge sedan. Vart inte helt färdig men det är på god väg, älskar att gräva och kladda med jorden.  Det märks vilken energi man får av solen!!! Och nu på kvällen har vi varit till Grängsbo och tittat på dom fina fyrverkerierna, helt otroligt vackert!!

Så nu vill jag bara visa ett litet kort med mina fina muffins. Jag tycker så mycket om den här stämpeln från Paper mania. Sedan har jag valt att använda mig av lite färjglada spillbitar.


Formen har jag stansat ut med hjälp av Spelbinders dies och det fina bandet är från ett paket från en pysselklubb jag var med i förut. Grattis stämpeln är er Reprint stämpel och blommorna och svirveln är Magnolia dies.


Insidan fick vara lite enkel så det ska finnas plats att skriva på. Den fina kanten är stansad med hjälp av MS stansar.  Satte några fina brads i höger hörn som stöd åt kortet så det ska kunna stå upp.

Så det var allt för mig! Lämna gärna en kommentar för det gör mig så glad och ger mig en chans att kunna titta in till dig och skriva nått tittbaks. Ha det så bra kram jag =)

5 kommentarer:

maria sa...

Vilket härligt kort i glada färger =)

Ska bli så trevligt på lördag. Har Åsa hört av sig till dig? Min kollega bor i Bollnäs så jag hoppas att det är ok att hämta upp henne där.

Sandra sa...

Jag håller fullständigt med Maria! Jätteläckert kort som gör att jag får en känsla av försommaren! Underbara färger!
Näe, våra hundar är inte rädd för raketer. Men just den 1a maj tar Stoffe hundarna och åker till skogen. Just det här fyrverkeriet är lite för nära och det blir alldeles för hög ljudnivå så vi tar det säkra före det osäkra. Vi vill ju inte att de ska bli rädda. :) Men jag va ju oxå på bygdegården, men jag såg inte alls er! Iofs va det mycket folk som vanligt,men ändå.. :(

ÅsaJ sa...

Åh vilken härlig stämpel! Den vill jag gärna låna ;-) Kram

Åsa/asamia sa...

Vilket härligt kort, man vill bara äta upp dem ;)
Vi ses på lördag!

Em sa...

mkt färger det gillar jag! :D jaa visst är det skönt att våren/sommaren är snart här, lite deppad blev man nu bara snö/regn å så burrigt ute innebär soffhäng bara! Vad hittar ni på ihelgen? Kram från mej