torsdag 21 juli 2011

Gratulationkort till en kille =)


Hej och god morgon =)

Nu är jag helt slut i käken för jag skrattade så mycket i går när vi var på Småstadsliv Live och tittare när grabbarna och tjejerna härjade runt på scenen. Jag skrattade så tårarna sprutade hela tiden! Dom var helt underbara att titta på. I dag så ska jag och barnen åka till min farmor barnens gammelfarmor och hälsa på. Kanske ta en tripp ut i skogen och leta lite hjortron också. Hoppas vi hittar lite så blir farmor glad.

Här är ett kort jag hjort i grönt och med en litet Hänglar och stänglar pojke. Tycker han är så söt med sin fina tags och den passar så bra att stämpla i. Nu fick det bli bara Grattis i själva tagsen för det passade för detta kort =)


Jag skar ett litet hål i tagsen och knöt fast ett litet sidenband i hålet och det är det jag försöker visa  på bilden här nere.


Insidan av kortet fick se ut så här.


Så det var vad jag hade att visa för i dag. Ha en bra dag och lämna gärna en kommentar när du är in för då blir jag så glad! Många kramar från mig!

1 kommentar:

maria sa...

Hej...klart jag vill göra dig glad så jag lämnar ett litet spår. Jag har inte varit så aktiv här ute i veckan men det har du ser jag. Snygga kort Sandra, du får verkligen till en harmoni i dina kort. Du i kort träsket och jag i Lo landet =)). Jag måste få till några kort jag oxå.

Ha det bra, kram