lördag 15 juni 2013

Välkommen till världen Linnea

Hej =)
 
Så var vi äntligen framme i Hemmeslöv som ligger utanför Båstad. Vi började åka strax före 10.00 och var framme 20.00 nu i kväll. Hoppas nu på fint väder men annars får vi roa oss med att gå i affärer =)  Som tur var fick jag med mig min bärbara dator så jag kan passa på att blogga några av mina kort nu under semestern som jag inte har hunnit med hemma för det har varit så mycket.
 
Det här kortet är beställt av min kära farmor som skulle ge det till min söta lilla brorsdotter Linnea. Valde att använda den fina bebis stämpel och diesen från Marianne design som jag köpte på Gävlemässan sist. Har sedan dekorerat med lite av varje. Välkommen till världen stämpeln var också ett fynd från mässan =)
 
 
Insidan av kortet fick se ut så här. Där jag har satt ett band på vänster sidan att sätta fast pengar i och på den högra sidan har jag stämplat med en stämpel från Vilda stamps.

 
Så det var allt från mig för den här gången, vill passa på att tacka er som är så gulliga och lämna medelanden när ni är in och kikar. Tusen tack för det ni gör mig så glad!

5 kommentarer:

Lisa sa...

Mysigt bebis kort. Fint att Du alltid dekorerar insidan av korten också, blir extra kul att få då :-)

Jag vet inte så mycket om butiker i Båstad...men åker ni till Ängelholm någon dag, så finns det en butik där som en bekant till mig har, "Kristinas scrapbooking".

Kramar Lisa

Åsa/asamia sa...

Hoppas ni får en skön semester!
Tur du kunde blogga under resan, så vi kan få se allt fint du gör.
Ditt kort är supersött med den fina dien.
Kram och Glad sommar!

Margareta sa...

Åh så gulligt babykort! Härliga färger och dekorationer och en så supersöt liten baby!!
Tack för reklam för Gävlemässan också ;o) Vi ses väl där i höst 28/9?
Skönt att höra att ni är framme! Tänkte så mycket på er igår...
Ha nu en riktigt skön vecka i Skåneland! Kram!!

Kristina ScrapSalig sa...

Vilket underbart babykort du skapat, supersnyggt med den fina dien och stämpeln inuti cirkeln! Vacker insida också med fina dekorationer och en vacker text!

Kram

Majsan sa...

Underbart fint kort!! Såå fin dies :)

Kram Majsan