torsdag 13 juni 2013

Äntligen pension Åge!

Dagarna bara rusar fram i Juni för mig och jag hinner inte alls med! Har så mycket jag ska hinna med och där ingår födelsedagar, skolavslutningar och avtackningar av kära arbetskamrater! Jag sitter nästan varje kväll och pysslar nu för jag har många beställningar på olika kort men jag hinner inte  blogga dom just nu så det får bli när det har lugnat ner sig.
 
Men jag vill trotts allt visa er ett kort som vi gav till Åge Kring nu i onsdags för han har valt att ta ut sin pension. Då ville vi så klart ge han nått fint så vi skramlade till en hängmatta på stativ och några korsordstidningar som jag tror han kommer att ha nytta av nu i sommar. Blev en hel del personer som ville vara med att säga hej då till Åge så det räckte även till att köpa lite olika förfriskningar  =) Vi kommer att sakna Åge på Svenska fönster jättemycket men hoppas han fortsätter att bara Åga sig där hemma i hängmattan!
 
Nu till kortet som jag använt den här fina stämpeln från Vilda Stamps. Den är ju så härlig och jag valde att färglägga gubben i våra gamla färger som vi hade på våra arbetskläder på SP förut.  Nu är dom helsvarta och tyckte det skulle bli lite trist. Pennorna jag färglägger med heter Distress Markers och en vattenpensel som jag efterstryker med.
 
 
För att Åge skulle få med sig ett litet minne från line stämplade jag hans namn på våra korkpluttar som jag skrivit förut här sitter dom mellan våra glas och som bara slängs i soporna i tusentals varje dag. Nu fick några en ny chans att pryda Åges kort här =)

 
Insidan av kortet fick bli med en ganska lång förlängning då vi var 48st som skulle få plats på gratulations listan. Stansade kanten med en MS och skarvade i hop den. Dekorerade den  med några blommor och blad.

 
Så det var vad jag hade att visa för den här gången. Ha överseende med att jag inte hinner  besöka er just nu för som jag skrev i början så är det alldeles för mycket just nu men jag kikar in när det blir tid åt det! Många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Åh vilket supersnyggt och roligt kort du gjort - och så härligt med den l å n g a namnremsan!!
Ja visst är det lite hektiskt nu -
vi har ju en student imorgon när Åsas äldsta springer ut! Tycker det var ganska nyss hon var baby ;o)
Sen ska vi packa ihop och förhoppningsvis åka upp till stugan på söndag.
Vore kul om vi kunde ses i sommar!
Kram!!

Åsa/asamia sa...

Vilket läckert kort du gjort till pensionären.
Du undrade över mitt kort, det är en die fr spellbinder jag använt runt motivet. Köpte den på Gävlemässan.

Majsan sa...

ÅHH Sandra vännen vilket superhärligt kort till en som går i pension.
Såå roligt motiv och jisses så fint dekorerad, man blir ju superglad av den :)

HA DET SÅ GOTT VÄNNEN!!

BAMSEKRAM MAJSAN

Kristina ScrapSalig sa...

Läckert pensionskort, humoristiskt stämpelmotiv och ett smart sätt att få plats med alla gratulanterna på insidan!

Jaa, vad roligt att vi visade kort med samma tema på samma dag ivåra bloggar, tänk så det kan bli ibland! :D

Ojojoj, mycket att pyssla ihop för dig, men hoppas att det mest är roligt och inte stressigt. Innan studenten hade jag det själv en smula jäktigt med kortbeställningar och annat, fick t o m säga nej till flera beställningar för att få lite luft :)

Ha det gott och sköt om dig!

Kram