fredag 3 februari 2012

Filur kort =)

Hej och trevlig fredagkväll på er!

Vill börja med att tacka alla er som är så snälla och lämnar en rad eller två när ni är in och tittar på bloggen. Lite extra kul är det ju när man för höra att kortens nya ägare uppskattar dom och har blivit nöjda så tusen tack för det! I dag har jag haft en så underbart trevlig pysseldag med got sällskap ;) Sedan fick jag mer sällskap av min dotter som scrapade en ny LO till sitt album med lite hjälp av sin mamma. Senare har jag hunnit göra ett kort till min brorson som vi ska fira i morgon så det väntar jag med att visa er innan han har fått det. Men detta filur kort vart färdigt i dag som ni kan få se!

Stämpeln heter Filur och den har jag köpt i Bollnäs på lillahandarbetsboden tycker dom är så söta men har endast en i mina ägor och det är den här med paketet. Ville göra ett kort i starka färger så det fick bli turkost och grönt. Manska bli glad av att titta på korten tycker jag. Använde en tags som jag stämplade Grattis på. Dom fina kanterna på papperen är stansade med MS stansar både hjärtana och blomiga kanten. Den fina cirkeln är ut stansad med Spellbinder Dies.


När man viker upp kortet så kan man låta det stå så här på bordet .


Insidan har jag stansat ramen med MS stansar och sedan stämplat med en swirvel på det vita papperet.

Så det var vad jag hade att visa er i kväll! Ha det så bra och på återseende! Lämna gärna ett spår innan du går för det gör mig väldigt glad! Kram jag!

3 kommentarer:

Em sa...

hihi va kul att höra :D lugnt, du är jätte duktig Sandra! har gillat alla kort Marita har beställt av dej! du har sån fantasi! så fortsätt med din keativa sida! Blir så fint! <3 blev lite intresserad av scrap jag oxå men jag förstår mej inte på hur man gör, å jag tar mej nog aldrig tid till att sitta still å pilla hehe. ha en skön helg med familjen! kram

Sandra sa...

Det blev perfekt med rosetten till, å jag älskar färgerna. Så himla läckert kort! :)
Tack för all hjälp och inspiration jag fick igår! :) Kram från mig!

Anonym sa...

Härligt kalasigt kort! Färger man blir glad av. Kram Malin