onsdag 1 februari 2012

Bebiskort!

Hej och trevlig 1 februari på er!

 Tänk att januari redan har gått oss förbi och vi har påbörjat en ny månad =) Just nu längtas jag till helgen nått så oerhört mycket fast det inte är något särskilt inplanerat. Saknar bara familjen så mycket dom här kvällsveckorna så det är tur det är bara två kvällar kvar innan jag får helg!

  Hade sådan tur att jag fick en beställning på ett bebiskort av en kollega på jobbet och tänkte nu ska dom nya Magnolia diesen användas! Fick även tillfälle att använda min underbart söta Belles ’n Whistles stämpel som är så underbart söt. Det var kärlek vid första ögonkastet, jag bara älskar den stämpeln! Annars har jag jobbat med spillbitar och stansat ut namn och datum med hjälp av min QK tång och Maddie Anne alfabetet. Men jag ville även få med vikten på den lilla så den stämplade jag för sig själv.


Insidan valde jag att inte göra så mycket med. Kantstansa ett ljusblått papper med MS stansar och sedan fästa en blomma som stopp till kortet så det ska kunna stå upp när det viks upp.


Så här ser kortet ut när man ställer upp det =)

Jag har redan lämnat kortet och min köpare och hon var nöjd vilket är det viktigaste =) Det ena ger det andra så fick jag en till bebis kort beställning som ska vara rosa som en annan kollega ville köpa och det får ni se en annan dag. ;) Blir så glad att göra dom här söta korten det är lyckopiller för själen det! Ha en bra dag och sköt om er! Snart åker jag till Svenskafönster och gör lite mer fönsterbågar ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

supersött!!

/Elzan

Em sa...

Hihi min tremänings lilla Arvid :) å rosa bebiskortet gav vi bort ikväll ;) Det uppskattades, verkligen jätte fint!

Åsa/asamia sa...

Å vad sött det är!
Hoppas allt är bra, här snöar det lappvantar idag.

Anonym sa...

Ååå! Helt underbart gulligt kort! Vi ses imorgon! Kram Malin

pysselsandra sa...

Tack snälla gulliga ni som lämmat så fina komentarer!! Jag blir så glad!! Tusen tack från mig!!

Sandra sa...

Nu har jag äntligen tittat på hela kortet, tidigare såg jag bara den lilla bilden i länken i min egen blogg. Det är helt fantastiskt! Jag är så glad att jag lånade din bäbisstämpel och stämplade av några motiv från dig så att jag kan använda den. Det är så himla sött! å jättefint upplägg på twisten! Återigen ett välarbetat och superfint kort från dig. Kram från mig!!

Anonym sa...

Så sött! Finaste bebiskortet jag sett! Kram Malin

Anonym sa...

Superfint kort, kul med lite annorlunda kort.:)