måndag 30 januari 2012

Muffins kort!

Hej och trevlig måndag på er!

Den här veckan jobbar jag kväll och det är alltid jobbigt att åka och jobba en måndag men extra jobbigt när jag jobbar kväll =(  Saknar familjen så mycket när jag jobbar kvällar så det gör ont i mitt hjärta... Men någon ska ju dra in pengar när gubbstackarn har dubbelt diskbrott.  Får roa mig med att pyssla nu innan jag sk iväg och jobba tänkte jag ;)

Här är ett kort med min favorit muffins stämpel! Den är köpt på Scrapbruket som är en av mina favorit webbafärer!! Handlar det mesta där och är alltid nöjd med det jag får =) Glad och trevlig personal är det också om man vill fråga om något. Har även haft på lite guldgstickelz runt cirkeln och grattistämpeln som en fin effekt och den inspirationen har jag hämtat från Åsas http://asamia.blogg.se/ underbart fina blogg. Tack för alla dina fin kort som ger mig så mycket inspiration!! Det är så kul och gå ut och titta på vad det är du pyslat i hopp varje gång =) Så det reckomenderar jag att gå in på hennes fina blogg och titta på allt fint hon gör!


Bakgrundspapperet har jag köpt på Pandurohobby för ett tag sedan och blommorna mins jag inte vart dom kommer i från. Passade även på attstansa med min MS punch med hjärtan på ett rödblommigt papper och hittade en fin spets i min bandlåda som också funkade på det här kortet. Hittade även en liten grej jag kunde knyta fast med blå flosstråd i den söta biljetten som det står grattis på. Den stämpeln har jag köpt på Arkivetdesign.se för ett tag sedan.


Insidan fick se ut så här där jag använt mig av Spellbinders die och stansat ut formerna och sedan en bladswirveln är en sizzix die. Fjärilen är en MS fjäril. Grattis stämpeln tror jag kommer i från Reprint men är inte 100% på det.


Här är en liten närbild på den gulliga lilla biljetten.

Så det var vad jag hade att visa er i dag hoppas du tycker om det? Ha en bra dag och på återseende, kramarfrån mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket härligt kort! Kram Malin

Camilla Persson sa...

Hej!
Vilka fina kort du gör. Jag gillar dem verkligen. Jag är inne på din sida så gott som varje dag och beundrar dina kort. Jag har blivit jätte förtjust i den bakelsestämpeln du har på detta kortet. Jag undrar om den fortfarande går att köpa på Scrapbruket? Jag skulle vilja veta vilket fabrikat det är på den stämpeln. Om du vet så mejla mig gärna på camilla.persson1215@gmail.com

Ha det bra!

Med vänlig hälsning
ccamilla Persson