lördag 4 februari 2012

Många Arvid blir det =)

Hej och trevlig lördag kväll på er!

I dag har vi varit och firat min söta lilla brorson Arvid som fyller 3 år och som det ser ut på bloggen just nu är det många Arvid som firas =)  Vi fick underbartgod smörgåstårta och ljuvlig gräddtårta på kalaset och av oss fick Arvid litet pengar och ett kort! Jag valde att Arvid scrappa kortet på utsidan och mamma Malin scrapa det på insidan. Pappa Rickard får välja vilket han föredrar in eller utsida? Sen när vi kom hem så tittade helafamiljen på Asterix innan vi väntade in att slgerfestivalen skulle börja. Liam och jag tycker om det men Thindra och Tobbe svek oss efter en stund in i programet =(  tur jag har min slagerprins!!

Så nu ska jag visa er kortet vi gav till Arvid i dag =) Bilen är stämplad med en Pandurostämpel och namnet och serpentinerna är ut stansade med hjälp av QK dies. Den fina ovalen är en  Spellbinder dies.


Insidan till vänster som pengarna sitter fast i är ut stansad med en MS punch. Och lika så ramen i mintgröt är MS punch. Grattistämpeln är en Reprint stämpel och blommorna och svirveln är Magnolia dies. Fjärilen är en MS punch. Har även färjat kanter med Distress Ink färg i turkos ton.


Så det var vad jag hade att visa er i kväll! ha en fortsatt trevlig kväll och njut av helgen trotts att det är kalt ute. Tänd många ljus och ha det bra kramar från mig!

4 kommentarer:

Sandra sa...

Hahaha.. ja, de små jag gör kort till just nu är så små så att jag mamma-scrappar helt rakt igenom, men jag tror att Arvid blev jätteglad för sitt fina kort. :) Kram!

Sandra J sa...

Det var ett riktigt fint kort, tror att både mamma och Arvid blev glada! ;) Vad duktig du är, så många fina kort!

Rickard sa...

Självklart så gillade jag insidan bäst, eller snarare hundralappen. Sådana måste du lära mig hur man scrappar... Nej då skämt och sido så har du lyckats åter igen och gjort ett helt underbart gratulationskort. Du är så duktig så syster!!!

Anonym sa...

Jättefint kort! Jag gillade både fram- och baksidan =). Men Magnolias dies är ju helt underbara! Och du har kombinerat ihop det så fint. Kram Malin