söndag 5 februari 2012

Nyfödd liten flicka

Hej och trevlig söndag =)

Äntligen börjar kylan ge med sig och man kanske vågar sig ut en sväng i dag. -15c vardet här sist vi kollade men tror temperaturen kommer sjunka mera under dagen. Annars är det en lugn söndag för oss utan något inplanerat vilket kan vara skönt i sig. Kanske hälsar på mitt pysselrum lite senare för det är alltid trevligt =)

Nu ska jag visa det andra bebiskortet jag fick beställning på. Den här gången fick jag jobba med rosa färgen och det ät ju min favoritfärg!  Efter som det förra bebiskortet vart så uppskattat så valde jag att behålla det utseendet men endast byta ut tårtpapperet mot ett hjärta på det här kortet. Fick ävenhär användning för dom nya Magnolia diesen och stämpeln är en  Bells ’n Whistles stämpel. Texten är stansad med Maddie Anne QK alfabetet som jag kan stansa ut med QK tången.


Insidan valde jag att inte ha för mycket på så det ska finnas plats att skriva på. Den fina blomramen är stansad med hjälp av MS kanstansar och stämplarna kommer jag inte i hår vart jag köp tyvärr =(


Så här bedårande sött blir det när man ställer upp kortet på bordet!


Så det var vad jag hade att visa er i dag hoppas ni tycker om det. Som sagt jag blir så glad av att scrapa bebis kort så vill ni köpa ett är det bara att höra av er till mig så fixar jag ett personligt kort  till dig ;) Endast 40kr tar jag och då får man kuväret med också! Ha en bra dag många kramar från mig!

3 kommentarer:

maria sa...

Så underbart sött Sandra. Jag är så imponerad av din kreativitet och önskar att jag hade lite av din energi. Alltid kul att titta in och se vad du hittat på.

Ha det gott, kram maria

Sandra sa...

Åh så gulligt det blev! Jättefint! Kram

Anonym sa...

Ja du överträffar dig själv varje gång! Du är så duktig! Supergulligt kort! Kram Malin