måndag 13 maj 2013

Grattis på födelsedagen!

Hej och trevlig måndag på er!
 
Tack för att du vill titta in en sväng och kika på vad jag gör och jag skulle bli extra glad om du orkade lämna ett spår så jag vet vem du är =) Vill också passa på att tacka alla er som är så snälla och skriver till mig. Tack för alla era fina ord dom värmer så och ger mig en chans att titta in till er och se vad ni gör.
 
Nu ska jag visa ett till bidrag son jag har tolkat inne på Veckansnyaskiss som är mitt andra bidrag den här veckan. Om jag inte mins fel så ska man få bidra med fler en ett bidrag och om jag har fel så ber jag om ursäkt. Men efter som jag tidigare bidrog med en LO så tänkte jag bidra med ett kort den här gången. Tyckte så mycket om skissen så jag gjorde ett litet gratulationskort med en Magnolia Tilda som äter jordgubbar. Känns inte helt fel nu när sommaren är på intågande. Tildan har jag färjlagt med mina Distress Ink refill flaskor som jag blandar ut på ett kaffefat med lite vatten. Det bra med dom är att alla färger går att mixa med varandra så man kan få nästan vilken färg man vill.
 
 
Det vita kakpapper har jag stansat ut med hjälp av en Cheery Lynn die och sedan har jag stämplat ett eget litet brev med Distress ink färg som är en clearstamps från Reprint. Papperet med dom små jordgubbarna på är från Papermania och den fina grattisovalen har jag fått låna av min goda vän Sandra som du gärna kan hälsa på inne på http://handgjortavsandra.blogspot.se/  Får massor med tips och idéer av henne så tusen tack för det =)
 
 
Insidan av mitt kort fick se ut så här då jag använt en fyrkantig Spellbinders die för att göra den söta ramen. Sedan har jag använt en  Cheery Lynn die för att stansa ut blombladen och blommorna är gjorda med Nellie Snellen punchar. Grattistämpel är en Reprint clearestamp som jag haft länge i mina ägor. Kanten av det vita papperet har jag stämplat och färgat in med Distress Ink - Tea dye.
 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången =) 
Ha en trevlig kväll, många kramar från Sandra!

6 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Å vilket fint och somrigt kort du gjort! Superfint med den ♥kanten du har inuti.

Tanja sa...

Snyggt! Många härliga detaljer... och jordgubbar. Tänk att de snart är här på riktigt, jordgubbarna alltså! Tack för ditt bidrag till VS.

allram/ Jenni sa...

Jättefint kort. Längtar till jordgubbarna. Tack för ditt fina bidrag till VS.

Kristina ScrapSalig sa...

Kort med jordgubbstema är en av mina favoriter och du har verkligen lyckats klockrent! Härlig färgkombo, supersött designark med jordgubbar och Tildan är jättevacker med din distress-färgläggning! Åååh, en sån fin, utstansad jordgubbe, som pricker över i:et. Den stansen har jag på min långa önskelista :)

Tusen hjärtliga tack för allt fint du skrivit inne hos mig! Jag har inte riktigt hunnit med att besöka dig tillbaka, men så är det ju ibland :) Kul att du beställt Puma-stämpeln, jag tror att du kommer att få stor användning för den! Aha, vad roligt att du ska testa PhunnyFace-motiven! Där finns verkligen något för ALLA tillfällen och de är verklgien superfina!

Önskar dig en underbar dag, kram på dig!

Lisa sa...

Härligt kort Du gjort, Sandra!
Känns somrigt och fint i sina färger och tema.
Tack för Dina ord inne hos mig :-)

Många Kramar Lisa

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Jordgubbar är verkligen somrigt! Superfint kort! Tack för ditt fina bidrag!