onsdag 15 maj 2013

Slottsskogen

Hej och trevlig onsdag kväll på er =)
 
Har haft fullt upp med olika fackliga uppdrag nu i tre dagar genom GS och på kvällarna när jag kommit hem har jag roat mig med att måla trappan vit, som leder ner till vår källarvåning. Och där nere har jag mitt scrapprum. Därför har det inte blivit någe pyssel nu men så fort man kan gå i trappen igen ska jag genast sätta mig och testa några nya Marianne Design dies som kom med posten i går =)
 
Men nu ska jag visa er den ny LO som jag skulle delta med i Veckans skiss med för två veckor sedan men han inte få den klar i tid. Så därför visar jag den för er nu. Korten är från Göteborg i påsk då vi var och hälsade på min kära syster. Då tog vi en utflykt till Slottskogen och tittade på djuren och lät barnen få leka. Vi hade med oss matsäck och korv som vi grillade. Hade en så trevlig dag tillsammans jag, mamma, Pethra, Peter, Jennifer, Liam och Thindra.
 
 
Har använt mig av flera olika stämplar från Gummiapan  Det stora röda färgstänket är ju så fint och lika så pilarna. Baspapperet jag har använt här är från Pappermania.

 
Dom här fina journaling cirklarna köpte jag när jag var på mässan i Gävle av Scrapfabriken Blev så glad när jag såg att dom skulle komma och dom var en stark dragande orsak till att jag åkte på mässan. Tycker dom har så mycket fint i sin E-butik jämt.

 
Dom gula bokstäverna har jag köpt i Bollnäs på leksakasafären för flera år sedan i flera olika färger. Tycker det är  fint med dessa foam bokstäver som står ut lite från LO.

 
Här har jag skrivit lite på en stor tags som jag knutit en rosett i. Och under här kan ni se hur skissen såg ut som jag har tolkat men inte han bidra med. Spelar ingen roll är bara glad att jag fick en LO färdig.
 
 
Så det var allt från mig den här gången. Ha det så bra tills vi ses nästa gång. Vill också tacka för alla era fina kommentarer. Dom gör mig så glad =)
 
KRAMAR FRÅN SANDRA!

2 kommentarer:

Majsan sa...

Hej goa Sandra!!
ÅHH jisses vad du är duktig på att göra LO:n.
Du har följt skissen såå himla snyggt!!
Superhärlig!!

HA DET SÅ GOTT!!

KRAMAR MAJSAN

Nina sa...

Åh, såå fint du har tolkat skissen. Jag är så dålig på att göra LO:n men jag skulle behöva korthögen växer så det knakar. Ha det gott. Kram Nina