tisdag 29 januari 2013

Tack!

Hej och trevlig tisdag på er =) Jag vill börja med att tacka er alla som varit så gulliga och lämna en rand eller två när ni varit in och kikat på min blogg. Ni gör mig så glad och ger mig en chans att titta in till er med. Jag är så glad åt alla mina fina bloggvänner som ger mig så mycket fin inspiration. Tusen tack till er alla som hjälper mig att utvecklas i mitt skapande.
 
Förra veckan såg jag på min mail att Hannaspysselstuga.se hade REA på alla sina Magnoliastämplar. Kunde då inte motstå frestelsen och beställde några jag länge velat köpa. Som tur var hade dom 7st kvar av dom 9 jag ville ha =) Har nu hunnit göra ett Tack kort av en av dom stämplarna jag köpte. Det är med söta Tilda som håller en kedja som är format som ett hjärta. Hon är ju så söt och jag tycker hon passade bra som ett Tack kort som jag har fått önskemål om =)
 
 
Har använt den fina Spell Binder diesen som ram och sedan stämplat med en poststämpel och lite färjstänk runt om den. Tilda är färjlagd med Distress Markers pennor. Och bakgrunds papprena fyndade jag i min spill låda. Sedan har jag dekorerat med den fina bladrankan som är en  Cherry Lynn dies. Väldigt användbar när man gör kort och så har jag använt några pappersrosor och en fin blomma i vitspets. Jag har även haft en liten bit grönt tyg i bakgrunden till det här kortet också.

 
Insidan fick se ut så här med en fin hjärtaram stansad med Spell Binder die och sedan lite blommor och blad =)

 
Dom här fina stämplarna köpte jag av Hannas Pysselstuga nu när dom hade sin fina Magnolia REA. Ska försöka göra ett kort av varje stämpel förutom julstämplarna som troligt vis får vänta tills det närmar sig jul igen =) Har hjort över 100 julkort den här julen som var så nu känner jag mig lite mättad på just julkort.
 
Så detta var vad jag ville visa er för den här gången. Åter igen tusen tack för era fina kommentarer dom gör mig så glad!!! Många kramar från Sandra!

6 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Vad bra att du upptäckte Hannas rea, det fanns massor av fina stämplar och finns många kvar än.
Du har gjort ett jättefint kort, jag gillar den fina tösen med kedjan.
Ha en fin dag, Kramar

Kristina ScrapSalig sa...

Supersött och riktigt mumsigt kort! Läckert med grönt och rosa tillsammans, vackert målad Tilda och en imponerande blomsteruppsättning!

Vad härligt att få fynda på rea och Magnolior kan man ju inte få för många av, det är ett som är säkert!

Ojojoj, över hundra st julkort, det var inte illa det! =) Förstår att du inte är så sugen på fler just nu!

Tusen tack för fina och uppmuntrande kommentarer inne hos mig!

Ha en riktigt skön vecka, kram!

Lisa sa...

Åh, vad glad jag blev för Ditt inlägg inne hos mig! Vad härligt att Ni känner Er inspirerade! :o)
Det är snabbt och kul med ringarna, eller vad säger Ni? Vad stickar mamma Sandra för något då? :o)

Fint kort Du har gjort här i inlägget. Även rea kan sätta fart på kreativiteten ;o)

Många Kramar Lisa

maria sa...

Hej Sandra, måste ju börja att tacka för dina kommentarer inne hos mig. Blir så glad varje gång. Jag är inte lika duktig att titta runt och lämna spår nu. De få stunder som bli prioriteras till pyssel istället. Jag förstår om det inte blir så många layouter för dig. Du bokstavligen spottar ju ut kort =)) Snygga väljobbade kort som du gör tar ju tid och man kan ju inte hinna med allt.
Ska bli så kul att ses, kram

Margareta sa...

Superfint kort du skapat med den söta Tildan du fyndade! Så snyggt med dien som ram och att du stämplat runt och färgat kanten! Vacker blomdekor och fina papper!
Tack för alla rara kommentarer hos mig! Jag blir så glad!!
Kram!!

Majsan sa...

Men jösses amalia såå underbart kort, hon är ju bara för söt Tilda, så fint färglagt henne har du gjort med.
Snyggt med den gröna tygbiten under.

ÅHH woow vad mycket nya fina Magnolior, köpte själv också några stycken, man får ju passa på när det var så billigt ;)

HA DET SÅ GOTT OCH TA HAND OM DIG!!

BAMSEKRAM MAJSAN