onsdag 12 september 2012

30 år!

Hej och varmt välkommen in på bloggen hoppas du tycker om den. Lämna gärna ett spår när du är in och kikar så jag vet vem du är och jag får möjligheten att besöka din blogg.
 
Detta är ett kort jag fått beställning på till en tjej som heter Helen och hon är frisörska. Har använt mig av dom allra finaste färjgladaste papprena jag kunnat hitta i min spillåda till detta kort. Stämpeln är en  Some Odd Girl -Sunny Mae som jag passat på att köpa nu i sommar. Med henne följer dom fina molnen som jag maskat och stämplat bakom henne. Färjlägger allt med Distress Markers och en vattenpensel. Grattis stämpeln är en Reprit stämpel och dom svarta foambokstäverna är från Panduro.
 
 
Den lilla saxen har jag ritat och klippt ut och blommorna är stansade med hjälp av Nelli Snellen punchar. Fick även användning för lite grön  Washitape och lite orange flosstråd.

 
Här ser ni en närbild på saxen jag ritade och klippte ut i silver papper.

 
Så en liten bild på insidan av kortet som fick se ut så här. Turkos boten som är stansad med hjälp av MS stansar och sen dom fina blommorna jag gör själv med hjälp av mina Nelli Snellen stansar även bladen är tillverkad med samma typ av stans
 
Då vill jag bara tacka för titten och hoppas du kommer hit och kika fler gånger. Ha det så bra och tack ni som är så gullig och lämnar kommentarer för det gör mig så glad!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättegulligt som vanligt. Kram svärmor

Åsa/asamia sa...

Å vilket färgglatt och fint kort, riktigt somrigt. Du har gjort ett kanonfint kort!

Em sa...

iih massa färg :D Det är så läckert! han beställaren gillade verkligen kortet men det har jag för mej jag sa förut!