lördag 15 september 2012

Fjäril

Hej och välkommen in! Idag har jag haft barnkalas för min 8åriga son Liam det kom 17 glada barn som fikade och lekte under två intensiva timmar. Efter kalaset var det riktigt skönt att sätta sig i lugn och ro i min badenbaden och njuta av solen som kikat fram. Men i morgon blir det pyssel och det ser jag värkligen fram emot =)  Då ska jag ha lite egentid!
 
Nu ska jag visa ett kort jag har fått beställning på av en jobbarkompis. Hon tyckte så mycket om mina tidigare fjärilskort så hon ville köpa ett liknande. Använde mig av den fina Joy Crafts diesen för att stansa ut den fina fjärilen.
 
 
Sen har jag stämplat lyckans fjäril med en Reprintstämpel och stansat ut namn och ålder med hjälp av QK tång och dies - Kaite.

 
Insidan av kortet vart det massor var fjärilar stansade med MS stans och grattis texten är köpt på Gummiapan. Fjärilen är en Reprint stämpel jag köpte av Sylvia när hon hade sin fina butik i Edsbyn.
 
Så det var allt för mig nu måste jag sova för jag är jättetrött, god natt kramar från Sandra!

1 kommentar:

Em sa...

iiih Kärlek till butterflies! dom är riktigt fina dom där stämplarna Sandra! jätte läckert när man blandar brunt & turkost!! fin fjärilsram oxå! Vet du vilket datum hon Janet fyllde? jocke som undrade.. för vi vet ju vem din jobbarkompis är hehe!