onsdag 11 april 2012

Scraprummet

Hej och välkommen in på en titt i mitt älskade scraprum!!! Det är nu ett år sedan jag tog tag i saken och fixad det här fina rummet åt mig själv. Fick en anledning att fundera lite då och kom fram till vad som skulle få mig att må riktigt bra och då kom jag fram till det här beslutet. Som tur var tyckte även min älskade sambo det så då hjälptes vi åt att göra i ordning rummet till mig. Men jag har glömt att visa hur slutresultatet blev så välkommen in till mitt smultronställe =)


Tänkte börja med att visa min plats där jag helst sitter om jag får välja. Då jag kan ha min Cuttlebug till höger om mig när jag pysslar.


Många bra hyllor som jag köpt på IKEA och Rusta.Som ni kan se så har jag min älskade Cuttlebug här och i bordet den står på förvarar jag mina dies . Det går att rulla ut hela sidan av hurtsen så lämpligt. Ett fynd jag ramlade över när jag var på IKEA och stor shoppade saker till mitt scraprumm.


Se så lämpligt det är att ha dies och stämplar som jag har i mina pärmar här under. Och om man inte vill se dom rullar man bara in dom igen.


Snurrar vi vidare i rummet så har jag en stor hylla från Jysk och backarna som är i den heter Vessla kommer från IKEA. Tycker så mycket om dom här backarna för dom har måttet 39x39 och det är bra men smart förvaring tycker jag.


Så var vi framme i min lilla sy hörna där jag har mina tyger och symaskiner. Här till höger har även min dotter en liten skolbänk som hon kan sitta och pyssla vid tillsammans med sin mamma.


En närmare titt på Thindras pysselbänk.Nu är vi nästan tillbaks där vi började.


Så nu har ni fått kikat runt ett varv i mitt rum, hoppas ni tyckte om det för det gör jag =)
 Den här skylten har jag köpt på våran fina blomsterafär, tyckte den passade bra i mitt scraprumm.


Så det var allt för mig =) Nu tar jag lite semester och åker och hälsar på min storasyster  i Göteborg. Kommer vara borta tills på söndag då vi styr våran kos hemåt igen mina barn, mamma och jag. Tobbe stackarn får det fina uppdraget att stanna hemma och ta hand om djuren. Men han grinar inte för att han missar bla en tripp till Gekås i Ullared som vi tänkte vi skulle hinna med när vi ändå är där =)

Ha det gott tils vi ses nästa gång, många kramar från mig!!

10 kommentarer:

Made with love by J. sa...

Oj oj oj!! Mycket imponerande! Önskar att jag hade lika fin ordning som du har! :) Jättefint!
Och väldigt fina alster du har skapat! Superfina, verkligen!

Kram Johanna

Anonym sa...

Det här är det nog många fler än jag som är avundsjuk på. //Carina S

KatarinaR sa...

Åh vilket härligt rum! Så välorganiserat och ljust och fräsht! Tack för att visar o inspirerar!

Åsa/asamia sa...

WOW! Där vill jag sitta och pyssla med dig ;) Sååå fint och väl genomtänkt rum, med fina färger och ljus och fint.
Förstår att du trivs där!

Em sa...

uuh vilket härligt rum Sandra! :D verkligen perfekt förvaring! Passande namn tycker jag, ditt smultronställe, där du har ett helt rum för dig sj och din hobby som får dej att må bra det är det allra VIKTIGASTE! Riktigt myspys! Haha nää kan tänka mej att han inte grinar illa när ni ska till Ullared å shoppa lite.. snubbasr brukar inte gilla Gkås :P kram!

pysselsandra sa...

Tack snälla ni som lämnat kommentarer!!! Jag blir så glad för det och så vill jag var så pass ärlig med att så här fint och städat är det inte ofta i mitt pysselrum men det kan vara så här fint när jag orkar städa det =)

Kram jag!

Jasmine sa...

Va' underbart! Jag är också en skapande själ och jag skulle mer än gärna vilja ha ett pysselrum den dagen jag får eget boende. Resultatet som du visar upp är verkligen inspirerande. Man kan ju alltid önska att jag också får det så fint en dag.
Fortsatt lycka till med skapandet.

Kram

Lilla07an sa...

Vilket härligt rum du fixat till. Jättesmart förvaring och så snyggt och stilrent med allt det vita. Smultronstället passade perfekt ;)

Lilla07an sa...

Vilket härligt rum du fixat till. Jättesmart förvaring och så snyggt och stilrent med allt det vita. Smultronstället passade perfekt ;)

Annki sa...

Super härligt scraprum :) Tack för besöket i butiken idag hoppas du är nöjd med dina inköp ! Ha en underbar semester o hoppas Ni får bada mycket ... Kram Annki från scrapweb o Förslöv :)