söndag 8 januari 2012

God jul!

Hej och trevlig Söndag på er!

Känner mig änligen så pigg och glad och det tror jag är för vi har kunnat vara ute i flera dagar nu. Efter som vi investerade i en ny slalomutrustning till barnen i julklapp i år så käns det så kul att det äntligen har kommit snö och att vi får använda våra fina skidor!  Både Liam och Thindra trivs i backen och snart så kan nog även Thindra åka själv. Men en litar hon på att jag ska kunna rädda henne om något blir fel ;)  Efter en hel dag i backen så är det extra kul att gå ner och sätta sig i mitt fina pysselrum och i går vart det en ny LO. Har nästan glömt bort hur roligt det är att scrappa nu när jag har hjort så många kort. Ska snart till Edsbybacken igen med mina barn och så följer även min lillebror och han son med och åker med oss i dag så det är bäst jag skyndar mig!

Den här LO har jag använt mig av Echo park paper - Merry Christmas både det randiga och dom söta paketen är där i från. Kortet på barnen är det kort jag jorde julkort på i år och skickade till våra vänner och bilden tog jag när vi kommit hem efter det att Liam firat Lucia på Runemoskolan. Hastigt och lustigt så fick dom ställa upp sig framför granen innan dom skulle lägga sig och jag fick den här fina bilden. Avskyr att ta julbilden för jag tycker oftast att ingen duger men har börjat dra ner på mina krav nu och det här tycker jag vart helt OK. Thindra ser så stor ut... ingen lite 5åring som hon facktisgt är.... God jul texten har jag stansat ut med min Cuttlebug och sedan limat fast  på ett rött papper och klippt ut  så det vart en röd skuggan runt om texten.


Hittade dom fina paketen bland mina papper men ville ha ett stor paket med så jag limmade i hop ett eget som står ut lite från minLO som du kanske kan se här nere. Satte även dit en fin grön ranka som jag stansat ut med MS punch.


Så det var allt från mig i dag! Ha en bra dag för det ska vi ha!


Nu drar vi till backen !!!!

2 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Härlig LO! Roligt att ni har snö, det är långtifrån vintrigt härnere på västkusten...

Åsa/asamia sa...

Härligt med snö och slalom, saknar det massor. Vi har inte åkt en enda gång i vinter, men det får bli ändring på det...kanske vi kan ta oss en sväng till stugan i Vallsta och åka lite i Järvsö.
Finfin LO du gjort, kul med paketet i hörnet.