lördag 7 januari 2012

Gammelfarmor Viola

Hej och trevlig Lördag på er! Vet att min blogg är lite rörig just nu men jag ska försöka få ordning på den så smånging om...  Nu har vi äntligen snö och den har vi försökt att använda så mycket vi kan jag och barnen så två dagar i rad nu har vi åkt slalom! Skal även i väg i dag men vill bara visa min LO som jag började med när jag var på scrapträff hos Miamaria (tack för en super trevlig dag) Men jag stansade ut bokstäverna här hemma och jorde den helt färdig i går kväll.

Korten är från förra året när vi var och hälsade på min farmor Viola och det blir ju barnens gammelfarmor. Vet inte vad dom här papprena heter men dom hör i hop i alla fall och bokstäverna har jag stansat ut själv med min Qk tång och med hjälp av Cuttlebugen. Har använt mig av två olika QK alfabeten.


Tycker ju om snö och snöflingor så det fick sitta tre MS flingor även på den här LO =)


Tog en liten närbild på den fina texten Viola som jag även lagt lite 3D lack på men det syns lite dåligt. Den fina stjärnan visade Sandra mig hur man jorde när vi var hos Maria på supertrevlig scrapträff i mellandagarna. Tycker den här stjärnan är så fin när den står upp lite så tack för det vännen.


Så det var vad jag hade att visa er i dag! Nu ska jag och barnen packa oss i väg till skidbacken och fortsätta stärka våra benmuskler.... Vet att broder kommer dit på scotern och har med sig lite korv som vi ska grilla så det är bäst vi åker nu =) Ha det så bra många kramar från mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skoterraggaren kom till backen! Hoppas att korven smakade, det var helt slut på korvbröd på ICA i byn så tydligen var det fler som hade vintermys. Fint scrapat som vanligt syster!

Sandra sa...

Härlig LO! Jättefint! Å det blev toppenbra med vår stjärna där i kanten oxå. :) Kram!