onsdag 4 januari 2012

Shabby chic kort

Hej och trevlig onsdag på er =)


Nu har jag bara kvällen kvar att jobba sedan går jag på fyra dagars ledighet igen!!! Det allra skönaste med att jobb är att man uppskattar när det blir helg så himla mycket!!! Tycker jag vart alldeles vilsen på dagarna när jag vart hemma nu över jul men det är skönt att få vara långledig med. Är så glad att det äntligen har kommit snö så det finns lite roligt åt ungarna att göra ute. Har varit en tråkig vinter annars då man varken har kunnat åka skidor eller pulka. Hoppas den här snön får ligga kvar så blir jag jätte glad!

Så nu ska jag visa ett beställnings kort jag jorde i jul men efter som jag visade så många julkort då valde jag att vänta med att visa detta till nu. En snäll arbetskamrat ville köpa ett krya på dig kort till sin syster och då valde jag att göra det så här. Ville inte att det skulle var för mycket på kortet och tror detta passade min beställare bar i smaken lite Shabby chic stil så där som även jag själv tycker väldigt mycket om


Framsidan är stansad med en MS stans som gör att den romantiska kanten på papperet med blommor och blad. Sedan fick det bli några söta blommor och fjärilar som jag också har stansat ut med en MS stans. Hjärta cirkeln är en Spellbinder die.


Insidan fick se ut så här och fäste ett band på vänster sida för det skulle sitta någonting där. Ville även lämna plats för att möjligheten att skriva så jag stämplade inget på insidan. Endast en stor MS fjäril fick pryda höger hörn.

Så det var allt för mig! Ska snar åka till jobbet men först en slurk kaffe med min sambo Tobbe. Ha en bra dag och lämna gärna ett spår för det gör mig så glad =)

1 kommentar:

Åsa/asamia sa...

Vilket finfint krya på dig-kort du gjort till syrran.
Hoppas du får sköna lediga dagar, och att det känns rätt ok att börja jobba igen på måndag.
Jag har också lite ledigt nu tills måndag, det ska bli skönt. Var till Panduro och kikade på rean igår,men köpte inte en enda sak...duktigt va ;0)
Kram