torsdag 23 maj 2013

Krya på dig!

Hej och trevlig torsdag på er! Har nu jobbat min onsdag färdigt och innan jag går och lägger mig tänkte jag visa ett litet krya på dig kort som jag har gjort i veckan. Har använt en Kenny K stämpel med en lite utmanande sjuksköterska med en spruta i handen. Henne har jag färjlagt med Distress markers och sedan stämplat med en clearstamps text ovanpå henne som det står Krya på dig på. Den är köpt från Phunnyface som har massor med fina stämplar. Vart en del nya nu den här månaden som jag velat köpa länge!!
 
 
Ramen runt är en Spellbinder die som jag har stansat ut i grönt mönsterpapper. Det röda med hjärtana på kommer från Panduro. Använde lite wellpaper och en fin liten spets som dekoration, blev även några utstansade blommor och en swirls.

 
Insidan av kortet fick se ut så här då jag har stansat ut ramen med hjärtan på med en annan Spellbinder die och använt lika dana blommor här som på framsidan. Dom här diesen kommer fån Magnolia. Har även stämplat med en poststämpel runt kanterna och lite färjstänk.
 
Så det var avd jag ville visa er för den här gången. Tack för att ni ville titta in och lämna gärna ett spår innan ni går. Många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Superläckert kort med tuff stämpel och fint med det stämplade runt kanterna.
Hoppas du får en fin helg, Kram

KatarinaR sa...

Den stämpeln är så läcker och hela kortet är riktigt härligt!
Kul med lite nya stämplar. Finns alltid något nytt man är sugen på :-)
Ha det så bra och kram från mej!

Majsan sa...

ÅHH vilken superläckert Krya på dig kort!!
Jag älskar ju Kenny K motiven, så det är så kul att vad du hittar på med dom. Har också denna stämpel som jag hade tänkt ha till Krya på dig kort!! Så stort tack för inspirationen :)

BAMSEKRAMAR MAJSAN

Kristina ScrapSalig sa...

Aha, där är hon, den sexiga sjuksöterskan! =D Helläckert kort och så snyggt det blev med de post-stämplade kanterna på insidan! Härlig inspiration och vacker färgläggning med distresser!

Hoppas att du har haft en underbar morsdag! Allt bra här, men mycket att göra inför studenten och annat!

Kram på dig